Designen.

Oh, om ni inte kan se nya designen. Tryck på F5

Ny början 2009.


2009 ska bli det smala året. Året jag blir snygg. För det behöver jag något nytt. Ingenting från det gamla.
Ska inleda 2009 med fasta och sprit, haha. Och imorgon påbörjar jag en diet som jag älskar. Men lite hemlig är den, för det ska bli lite roligare. Kommer lägga upp bildledtrådar varje dag och den som gissar rätt får... Hm, jag vet inte. Kanske bara äran för det är kul. Men om jag hittar något roligt så får ni det!
Jag är aspeppad på det nya året nu

Mål.

Jag vet mitt första mål nu. Ett peppande mål!
När Twiggy var modell vägde hon 41kg och var 169cm. Jag är 170-175cm, det är alltså inte så stor skillnad!
Dom här statsen är det jag ska ha:
Vikt: 41kg
Midja: 58cm
Höft: 81cm

Twiggy har alltid varit lite utav en idol för mig, fattar inte varför jag tänkt på det innan att ha det som mål. Hon var verkligen hur snygg som helst!




Lägenhet.

Åkte och tittade på lägenhet med M och R. Jag är ju som sagt förkyld så jag kände ju inte gubblukten dom kände men jag fullkomligt älskade lägenheten. 2700 i månaden och inget utropspris, det är ju galet! Det var ju ingen liten etta heller, den var stor! Stort badrum också. Jag ville flytta dit! Jag vill flytta dit.
Dom ville typ inte flytta dit för man kanske inte fick byta köksluckor och dom var ju sååå hemskt gula. KOM IGEN! Dom ska ju inte bo där hela sina liv och dom kommer ju antagligen få byta dom då det var lösa handtag och sånt.
Gah, dom fattar inte vad dom missar.
Fastan har gått jättebra idag. Sen imorse har jag gått ner nästan ett halvt kilo!<3

Pepp!

Ojojoj, har varit upp hela natten och kollat klart på säsong två av Top Model. Så galet grymt! Tyra var så fin då, inte för hon är ful nu, men hon var smal! Det var iaf sjukt peppande att kolla på. Så nu ska jag verkligen, verkligen kämpa!
Så nu ska jag träna, läsa klart fallhöjd, träna mer, duscha och sen ut på promenad. Sen kommer M hit och eftersom jag är sjuk kan jag skylla på det och inte behöva äta något! Awesome, nu kör vi!


Städa!


Nu ska jag ta mig i kragen och städa, det här är oacceptabelt! Om du har rent runt dig mår du faktiskt bättre och känner dig bättre.
Jag har alltid haft argumentet "Men jag trivs när det är stökigt", men det funkar inte så. Man behöver inte ha kliniskt rena yttor, men om det är undanplockat och ordning mår kroppen bättre. Det behöver jag, så nu ska jag städa, fastän jag är sjuk med feber och ont i ögonen!
Sen ska jag träna!

Feber.

Woho. Ett töcken i mitt huvud. Det är nästan som att vara full faktiskt, fast lite jobbigare. Jag är orolig, orolig, orolig. Nu ska jag träna

11:41


Vaknar av galen huvudvärk. Det är typ migrän, känner det ända ut i käkarna. Och gissa vem jag ska träffa idag? Jo min svikare till bästis. Så galet pepp, njae inte direkt. Jag kommer väl riva honom sönder och samman med mitt humör idag. Haha, fast det har han nästan förtjänat.
Ska träffa L på samma gång igen, hoppas inte det blir konstigt. Men det tror jag inte, vi har pratat rätt mycket nu så det ska bli kul att träffa henne innan hon flyttar.

Fastan fortsätter!
Kämpa på nu, det här klarar vi lätt<3

Fuck this shit.



"Fuck this shit" tänkte jag och gick till kylskåpet. Jag var ledsen, hade ångest. Kände mig så fruktasvärt ensam.
I kylskåpet fanns tryffel, mozartskulor och negerbollar som kunde trösta mig. Men vet ni vem som smsade precis när jag tog fram min lilla origami låda med allt det i?
Underbaraste, vackra pam.
Hon skrev att det fanns taco och salsasås på festen hon är på men hon vände ryggen mot det. Åt inte.
Hon tajmade så galet bra<3 Jag hade börjat hetsa, det skulle inte slutat med tryffeln, mozartskulorna och negerbollarna. Det hade blivit sojaglass, det hadde blivit champinjoner med pesto, det hade blivit smörgåsar, det hade blivit "sill"-macka, det hade blivit cocopops med sojamjölk, det hade blivit julmust. Allt det och säkert mycket mer!
Men eftersom Pam är så galet bra, så kunde jag bara inte. Jag kunde inte vara svag när hon var stark. Vi gör ju det här tillsammans.
Det går inte att den andra sviker. Vi klarar det. Vi är starka<3

Frustrerad.


Vill röra på mig men jag fryser för mycket. Det är nog den största nackdelen med att fasta, att man blir så jävla kall. Fast det är väl bra på sitt sätt, man bränner ju mer kalorier när man fryser.
Helt galet segt att vara hemma en lördags kväll, ingen online. Och resten av världen är döda. För varenda site jag är inne på är död eller galet långsam.
Ska kolla film med T istället och göra klart Irinas ana och mia armband.

Ana-band.

Nu ska jag till sumpan och köpa tråd.
Jag ska göra ana-band. Ett rött och ett grönt blir det nog. Mmmhm.

Röd: Anorexia
Lila: Bulimia
Grön: Fasta
Svart: Självskada
Blå: Deppression
Rosa: ÄSUNS Ätstörning Utan Närmare Specifikation (EDNOS, EatingDisorder, Not Otherwise Specified)
Orange: Självskadare med "färska skador"
Orange och Vit: Tillfrisknad Självskadare
Turkos: Överviktig/Fetma
Röd och Svart: Tillfrisknad Ana
Lila och Svart: Tillfrisknad Mia
Blå och Svart: Tillfrisknad "Cutter"
Svart/Grön/Blå: Tillfrisknad ÄSUNS


Design.


Nu har jag fixat min nya design som släpps på nyårsafton tillsammans med mina nyårslöften. Löften jag kommer hålla. Håller jag dom inte borde jag skämmas, faktiskt. För jag lovar både er och mig själv att jag ska klara dom!
Nu längtar jag till nyårsafton -  en helt ny början! Allt kommer bli perfekt! Jag ska göra det perfekt.
Nu ska jag träna och gå och lägga mig. Puss på er<3

Skönt!


Gosh va skönt det var att simma! Orkade inte simma så länge som jag ville, men det gör inte så mycket. Gick ner 0.5kg bara på att simma och basta! Underbart.
Har bestämt mig för att jag ska simma minst en gång i veckan tills jag har råd att köpa gymkortet.
För varje gång kostar det bara 20kronor så det är värt det, 80kronor i månaden liksom.
Årskortet kostar 1800 och då får jag tillgång till både gymmet och simhallen. Awesome! Nu är jag taggad till 100%
Har köpt tranbärsjucie så nu ska jag bli detoxad också.

Tänk hur härligt det kommer bli sen<3

Simma.


Nu ska jag snart iväg till simhallen! Jag ska bara diska och plocka undan först och göra mina model work outs. Sen åker jag till Åkeshov och motionsimmar där så länge jag kan. Idag är det förrsesten fasta för mig, jag ska fasta tills den 30-31: December ungefär, alltså fem- sex dar. Måste gå ner nu!


25:e December.

Ångest igen, nu är det "riktig" julafton för mig, med släkt, mat och julklappar. Jag orkar inte

Stress.


Jag har stressat runt så mycket idag så jag har liksom inte hunnit med så mycket, om det låter logiskt.
På morgonen var jag hos mamma, jag hade lagat vegansk risgrynsgröt till mig faktiskt men hann aldrig äta den för inga utav mina syskon hade städat. Så jag får agera städ-mamma medans mamma är laga-mat-mamma. Pappa ligger självklart däruppe på deras rum och är fet och vägrar hjälpa till.
Eftersom jag var städ-mamma hann jag inte äta innan jag var tvungen att dra till M (min bästa tjejkompis) för jag lovade henne dagen innan att jag skulle köpa marinerad tofu i centrum så hon kunde göra "skinka". Så jag får skjuts dit och är där i 40min, dricker lite glögg och äter två mandlar.
Sen måste jag åka till R (min kompis som jag bestämt att jag skulle fira jul med i år) när jag är framme är klockan typ tre så  tittar vi på kalle och sen ska vi äta. Men eftersom jag stressat så mycket har jag galet ont i magen (sprang till alla bussar jag skulle med och hade väldigt tajt tidsplan) och jag får i mig lite avokado, sockerärtor och potatis. Sen kan jag verkligen inte få i mig mer, ont i magen och galet mätt. Får inte ens i mig julmust.

Så jag är rätt nöjd med idag. Nu ska jag bara klara imorgon också..

24:e December.


Jag är trött och vill stanna hemma, dricka glögg och ha mjukisbyxor på mig hela dan.
Fick glögg av T, han är så söt. Och 400kr! Första gången jag fått pengar, faktiskt.
Så nej nu vill jag vara hemma och vara själv, istället för att först åka till Mamma och sen vid två åka till R och fira hos henne. Tycker om henne massor men egentligen orkar jag inte, är ju ensam hemma! Blööh.

God Jul alla<3, unna er det här. Men bara för det behöver man ju inte vräka i sig eller hur?

Ensam.

Idag var jag och julhandlade med P. Stod emot allt vi julbakade och hela dan idag.
Men den lilla skitungen! Jag är arg, ledsen, besviken och rädd. Han är den ända jag pratat med om att jag inte trivs med min kropp o.s.v. Jag litade på honom.
Vi var ine i stan med L också och några fler men dom är oviktiga i just nu. När vi skulle åka hem så står vi vid centralen iaf, P och L åker med samma pendel och jag åker tunnelbana, alltså olika håll.
När vi står där och pratar, så börjar P plötsligt prata om att jag inte äter. Jag säger att jag visst äter, att jag äter hela tiden. Då säger han att jag säger att jag tycker att jag är tjock (sant, och jag har sagt att jag tycker det till honom). Jag typ "Men vad i helvete, bitch!" Så jag börjar säga emot honom irriterat för att han ska fatta att han ska lägga av.
Han står alltså där och pratar en massa om hur dåligt jag mår när L, som jag dessutom är intresserad av står och lyssnar + halva sthlm (även fast dom antagligen inte brydde sig).
Jag är "fake it til you make it"-person, jag låtsas alltså att jag har skitbra självfötroende och han bara river ner allt.
Han sa "Och L, när jag gick in på youtube vet du vad som fanns på Recommended for You? Typ bara saker som handlade om anorexia och bulimi"
Vafan hade hon med det att göra?

Ville bara gå därifrån och sjunka genom jorden. Var sjukt nära att gråta på tunnelbanan hem. Jag ville prata med någon men visste inte vem

Vem har jag nu?

Han var den jag litade på mest, trots allt han har gjort mot mig. Jag fattar inte att jag är så dumihuvudet att jag trodde han hade förändrats. Att han hade lärt av sina misstag. Jag får skylla mig själv, faktiskt.

Vacker.


Ska iväg och åka skridskor snart. Imorgon ska jag väga mig, shit. Dagen innan jag väger mig så ska jag baka julmat/godis/kakor/bullar, everything, det kommer verkligen vara en prövning I tell you!
Men ingenting ska ner i den här magen, speciellt inte eftersom jag ska väga mig imorgon. Måste gått ner, måste!
Dag 3 av fastan, om man inte räknar med clementinen igår. Gah, varför tog jag den? Helt meningslöst!
Det lustiga var att jag faktiskt kände mig lite mätt på den! Min magsäck har krympt<3 I love it!

När jullovet är slut ska jag vara smalare än någonsin! Jag ska klara det här. Jag ska komma tillbaka och vara sal och snygg, medans alla andra har gått upp i vikt och blivit tjocka.
Smala ska vara avundsjuka på mig, det är mitt mål! <3

Skinny and fat.



Ibland blir jag så trött på att man måste gömma sig. Det är inte okej att inte äta, men det är okej att slänga i sig tio cheeseburgare på McDonalds?
It's fucking insane!
Man får inte tycka en 'för smal' person är snygg, men det finns hemsidor med porr endast för sånna som väger över 300kg och det är inget fel med det.
Men det är fel att vilja bli smal, det är fel att vilja bli vacker. Man ska dölja sin ångest med mat och fett.

Nej tack, jag står nog över den här gången.

Muffins.


Jag har bakat muffins! Low-fat-veganska-muffins. Dom ser underbara ut, luktar underbart (jag skulle fotat dom om det inte var så att jag inte hittar mitt minneskort) och jag har inte ätit en ända! Mmmhm. Det här klarar vi<3
Det är bara tre dagar kvar, vi kan ju inte sumpa det nu!
Vi ska vara starka!

Har städat hela dan idag, hela råttburen och hela mitt rum. It's nice. Känns skönt att få rent runt sig faktiskt. Nu ska jag bara hålla det rent. Det är svårt när man stressar runt som fan på mornarna, hinna träna, hinna klä på sig, sminka sig, hitta alla saker o.s.v. Men nu är det ju lov så det borde funka.
Jag längtar till 2009, det känns som en ny vecka. Fast tusen gånger bättre, helt klart en ny start!
Jag ska bli smalare innan skolan börjar igen, dom ska få se skillnad. Jag ska vara snygg.

Mjukisbyxor.


Sitter här i mjukisbyxor och myser. Kom precis hem från bion som jag såg med P. Vi såg twilight, and it was fucking amazing<3
Mitt hjärta smälte. Edward kan nästan få mig att bli straight! Den blicken han gav Bella hela tiden skulle jag dö för, haha.
Sjuktbra film och inte i närheten av överskattad som jag trodde den skulle vara.

Imorgon ska jag fortsätta min fasta med snyggaste Pam.
Vi ska klara det så jävlabra, jag bara vet det.

Mätt.



Blargh.
Tacken för att man skött skolan var en middag, precis det jag önskar mig. Så nu mår jag galet illa och är deppig över att jag var tvungen att bryta fastan.
Det blev fyra sushi bitar. Det var faktiskt gott, men borde kanske tagit två för nu spänner magen och som sagt mår jag sjukt illa.
Imorgon är det tillbaka till fastan såklart. Fram tills julafton, here we go<3

Minne.

Gah, glömde minneskortet i datorn så var tvungen att åka hem igen. Galet störande.
Mår lite smått illa idag, vil inte spy. För vad har jag att spy upp? Vatten och galla, och galla är fan inte okej att spy upp.

Jul.



Idag fick jag min första julaftonsångest. JAG VILL INTE.
Vill inte ha någon mat, vill inte ha någon släkt. Vill bara vara hemma och göra ingenting. Titta på kalle som mest. Usch.
Började nästan gråta inne i stan när jag satt med P och drack kaffe. Han vill att vi ska laga mat på måndag och då kände jag "shit nu händer det verkligen" all mat.
Så på måndag ska vi laga mat, men jag tänker inte äta. Verkligen inte.

Jag vet inte vad jag ska göra på nyår. Men jag vill att det ska vara bästa festen iår. Ett otroligt avslut till en otrolig början. En smal början.

Äckel.


Det kryper av äckel i minna armar. Är det någon annan som känner så?
Som att blodet nästan bubblar. Det är obehgaligt men samtidigt behagligt. Jag äcklas av mig själv och hela min kropp känner det.
Den vill förändras och nu ska den göra det! Imorgon är det en vecka till jul och jag vill inte.
Vill inte, vill inte, vill inte.

Tom.

Ja så känner jag mig. Eller nej, jag känner mig fylld med tankar. Dom tar aldrig slut men jag får inte ut någonting.
Kanske bara jag som tycker det var längesen jag skrev. Men saknat det, tänk att sakna något du så enkelt kan göra. Men kan inte. Det är skit konstigt.
Samma som att jag inte vågat väga mig sen hetset för evigheter sen. Tänk om jag gått upp?
Vågar inte, vill inte.
Orkar inte mer annat än fastan nu. Den är jag peppad på! Men allt annat? Nej jag känner mig nästan bitter.
Alkohol suger förresten, eller avundsjuka killar suger. Alkohol är bra<3
Ja, det låter mig slappna av för en gångs skull.
Lussefirandet gick lite överstyr kan man säga.
Men det blev inget ätande iaf, det känns awesome. Men hur skulle jag kunna äta när jag känner mig som en fet kossa?
Imorgon är jag ledig och då ska jag träffa M. M äter som en tok men är ändå normal smal. Det är cp, det skulle aldrig funka för mig.

Råttorna är mitt sällskap nu och dom gör så jag får utlopp för mitt matlagningsbehov utan att göra något åt mig. Det har funkat asbra tro det eller ej. Smakade ett litet pastastrå(?) men spottade ut det igen. Det skulle ju bara vara onödigt att jag åt det för det skulle inte hjälpa mig med hungern (inte för jag verkar har någon just nu) och det smakar inte särskilt gott.
Idag fick dom pasta med avokadobitar och sojaost på. Dom  verkade tycka att det var gott.

Igår påbörjade jag en ny fasta, var ju "paus" i helgen. Men nu är det stenhårt på igen, tills nästa måndag och då ska jag fan blivit lite smalare, lite vackrare.


Toxic på min axel<3

Poäng.

Hittade en rolig sak på downdowndown's blogg. En poäng lek ungefär, jag lägger upp reglerna här.

Regler

Pluspoäng
¤ Inte ätit godis eller kakor (10p)
¤ Ligger under 1500 kcal vid dagens slut (2p)
¤ Ligger under 1000 kcal vid dagens slut (5p)
¤ Ligger under 500 kcal vid dagens slut (7p)
¤ Ligger under 250 kcal vid dagens slut (10 p)
¤ Följt dagens schema om jag har gjort något (10p)
¤ Tränat 30 minuter (5p) ¤ Tränat över 60 minuter (10p)
¤ Gått ner 1 kilo (15p) ¤ Tackat nej till något jag ville ha (5p)
¤ Klarat av eftermiddgssuget på ett bra sätt (10p)

Minuspoäng
¤ Ätit godis eller kakor (-5p)
¤ Över 1500 kcal vid dagens slut (-10p)
¤ Över 1000 kcal vid dagens slut (-7p)
 ¤ Inte följt dagens schema (-5p)
¤ Ätit efter klockan 19.00 (-5p)
¤ Inte tränat (-10p)
¤ Gått upp 1 kilo (-10p)
¤ Spytt (-10)

Efter man har samlat ihop visst många poäng får man unna sig någonting.

  •  11 december 2008
    Inte ätit godis eller kakor 10p
    Ligger under 250 kcal vid dagens slut 10 p
    Följt dagens schema om jag har gjort något 10p (fasta)
    Tränat 30 minuter 5p
    Tackat nej till något jag ville ha 5p (chilinötter och nötter)
    Summa: 40p

Mitt Mål:
Jag ska ha nått 500 poäng vid nyår och då ska jag köpa ett par smaljeans som jag ska kunna använda när jag blivit ännu smalare!

Glögg.

Fan va stark jag känner mig! Glögg och pepparkakor bjöds på i skolan imorse för det är lucia imorgon. Vet ni vad? Jag tog inte en ända pepparkaka! Blev ett glas med glögg för dom stirrade så mycket (inte konstigt då jag blivit känd som glöggkvinnan i skolan). Men inga pepparkakor! Who's the man?!

Det ska inte bli någon mat idag heller förutom kanske ikväll när P kommer över. Men då ytterst lite! Imorgon kör vi i 110 igen!
Peppad till tusen!

Smala och vackra ska vi minsann bli.

081211.


Idag gick som sagt helbra och jag känner mig så galet peppad och motiverad. Det ska bli en ZeroHelg, men kanske dricka på lördag. Men inget annat än dricka, inga jävla chips eller lussekatter.
Plain alkohol. Och det kommer inte bli mycket eftersom jag fastar just nu.
Vi ska bli smala eller hur?
Få på oss dom där smal-kläderna och bara känna oss asheta!

Vi vet varför vi gör det och vi gör det bra.
Sov gott alla.<3

Råttisar.

Ni måste bara se! På lördag hämtar jag dom<3 Jag fullkomligt myyyyser.
Idag har gått awesome och det skulle nog inte gått lika bra utan undebara pam, hon är grymmas!



En rexad och en ljus hade varit underbart<3

Skor.

Åh vad jag behöver skor. Både vintriga skor och snygga högklackade. Det svåra är att hitta billiga, snygga OCH veganvänliga skor. Var i kistagallerian idag med P, provade finaste kläningen med ballaste kavajen.
Varför är man så fattig för?
Men funderar på att kolla second hand, borde hitta något fint. Det svåra där blir att veta om det är veganskt eller inte. Jag har nog inte råd i vilket fall!
Ska köpa råttorna i helgen<3 SJUKT jävla mysigt.

Whats up with my friends today? Både J och P tvingade på mig mat så till lunch blev det fyra gafflar med nudlar och till "middag" tre stycken sushi bitar. HERREGUD låt mig vara, jag är inte så smal att det spelar någon roll. Så nu har dom gett mig ångest istället! Hittade asbra träningsvideos på youtube som jag ska följa tror jag.

Nu är jag iaf peppad som satan! Imorgon och framåt ska bli skillnad!

Skola.



Galet va längesen jag var i skolan. Så nu ska jag dit och må dåligt. Mår faktiskt inte bra. Men fastan ska jag hålla, det är viktigt!
Nu måste jag klara det.
Känner mig ren och fräsch, har precis duschat och rakat benen. Det är helskönt! Ha det bäst alla<3

Firefox.

Ibland hatar jag firefox. Eller firefox gör nog inget, det är blogg.se som dampar, ja så tror jag det är! Jag litar på mitt firefox<3 Anyway, hoppas min desing inte ser asfuckad ut för er annars får ni säga till så kan jag säkert fixa det med lite ork.
Vill gå min kurs i det nu, har typ glömt allting! Jag var asbra på att programmera men som sagt, typ allt är borta!

Hetshetshets, därför kan jag inte sova. Jävla skit.

23:39

FUCK. Jag skulle ju bara vara uppe till elva, men nu blev det så här. Tittade på Top Model alldeles för länge, nu har jag bara ett avsnitt kvar men det får jag se imorgon, är nästan säker på vem som kommer vinna men det är skitsamma. Min favorit modell blev utslagen i det senaste avsnittet, det gjorde mig lite ledsen. OMG va hon är snygg.
Helt galna.
Det är verkligen asbra thinspo att titta på Top Model, dom är alla sjukt fina och smala och bilderna blir otroliga!


Ångest.

Jag känner inte för att skriva längre. Känner mig galet omotiverad till allting.
Vill fasta, någon som är på och som kommer försöka allt man kan för att hålla fastan?
F.o.m imorgon tills på måndag.



Oh snap.

Var tvungen att äta middag, ja min familj äter middag klockan fyra. Lagade min egna mat så det blev stekta rotfrukter och curry stekt tzaykött med sötsursås till. Jag tror det var Pam som tipsade om att man alltid ska lämna något när man ätit och det är fan ett asbra tips för folk tror att man äter massor men eftersom man lämnar mat så gör man ju egentligen inte det.
Allt som allt tror jag att det inte blev mer än 200kcal kanske 250.

Är fortfarande hemma och sjuk, vilket kanske märks eftersom jag inte uppdaterar lika ofta. Men det känns rätt meningslöst att skriva fyra inlägg om att "nu har jag snytit upp min andra toarulle idag". Så istället blir det mycket färre inlägg, men det gör nog inget.


Cheesecake.

Det blev awesome. Luktade underbart. Var väldigt anorlunda från vanlig cheesecake visserligen, för den ställer man ju bara in i frysen. Den här ska man göra i ugnen.
Och jag tog ingenting. Galet duktig kände jag mig. Mmmhm.

Jag har märkt att jag inte kan sova längre, eller jag går inte och lägger mig längre. Klockan är fyra, jag har galen huvudvärk men jag går inte och lägger mig. Det måste ändras på.
Imorgon går jag och lägger mig senast elva så får det bli. Jag ska dessutom göra armhävningar, situps, rygglyft och något för benen.

Mitt största komplex innan var min mage. Jag HATADE den, helt sjukt mycket. Kan inte direkt säga att jag tycker om den men nu har jag större komplex för mina armar. Ni borde se dom, dom är som bildäck på rad. Jag lovar dom har gäddhäng som dallrar när man vinkar.
Akta dig om du känner mig och jag ska vinka på dig. Du kanske får gäddhäng slaget i anisktet om du står för nära!


Baka.

Vet ni vad jag ska göra? Jag ska baka och jag ska baka något riktigt, riktigt gott. Sen ska jag se T äta upp allting och tycka det var asgott.
För det kommer det bli.

Har jag slutat fasta? Nope. Är bara galet uttråkad och vill lukta på något gott. För visste ni att man kan känna sig mätt av lukt?

Arg.

Jag är så galet arg på mig själv. Tror ni julmiddagen gick bra eller?
Skulle inte tro det.
Så det blir fasta tills på fredag och det kommer gå asbra. Det bestämmer jag nu. Dessutom bör det inte bli så svårt då jag har blivit galet förkyld så jag har ingen aptit.

Föresten verkar den här förkylningen vara en epidemi, typ alla bloggare jag bevakar är förkylda eller sjuka. Världen går nog under på julafton.


Sjuk.

Börjar bli sjuk! Är snorig och har ont i halsen. Jag som skulle på demonstration idag! Men jag går nog ändå, vill inte missa det. Sen blir jag nog också i så fall. Borde varit där klockan två men hon ringde och sa att hon också blir sen.
Men jag måste köpa biljeter till julvego mässan först så jag kommer bli sen sen! Orka.

Nu ska jag klä på mig och göra något att äta, ja faktiskt. Eftersom fastan är bruten har jag tänkt att den här veckan ska jag få upp min ämnesomsättning, kommer äta lite. Men ändå något. En eller två gånger om dagen.


Lycklig!

Jag är lycklig, väldigt ytligt lycklig. Men ändå lycklig. Ni kan inte aaaana hur bra det gick. Bilderna blev otroliga! Tjejen som sminkade mig var grym och hon ville jättegärna att jag skulle komma tillbaka för hon ville göra massa andra sminkningar också!
Fotografen var grym, sukt proffsig (duh?) och studion var hur mysig som helst. Man slappnade av så fort man kom in. Fick en kopp med te, som jag visserligen aldrig fick i mig av någon anledning men det var snällt att dom gjorde det.

Hade tyvärr bara råd med två atm. Men vi gick med på en deal att jag kunde få köpa fler bilder senare, typ nästa månad.

MEN ångesten håller såklart och börja bita på mig. För såklart kunde jag inte unvika den där jävla falafeln med M! Fan helvete, på måndag eller tisdag hade jag klarat en vecka. Det var längesen. När blev allt så svårt?


Pigg.

Vet ni vad? Det är helt revolutionerande! Jag är pigg, jag har varit så pigg att jag inte kunnat sova. GALET.
Tittat på heroes och kollat på grymt hår<3
Jag skiter i modell grejen, det kommer inte gå och jag kommer bara bli besviken. Söker inte sympati, för nångång måste man se verkligeheten och den är så att jag kommer aldrig kunna bli modell hur gärna jag än skulle vilja.
Nu längtar jag tills mina dreads kommer, nu ska jag bli jag igen. Måste hitta mig själv!
Fastan fortsätter!


Ont.

Jag har ont. Ont i lungorna. Det är galet jobbigt. Det är ångesten som sitter där, gör det jobbigt att andas.
Orkar inte, det är för mycket.
Är trött på allt. Allt kämpande, vill bara lägga mig ner och försvinna

Duscha.

Åh jag älskar att duscha. Det är så sjukt galet skönt att bli varm och bara ligga i badkaret och mysa. ville inte gå upp men var tvungen, hade kunnat ligga där hela dan om det var varmt.
Är det bara jag som älskar det? För det jag läst från dom flesta är att dom inte står ut med att se sin kropp medans. Jag orkar faktiskt inte bry mig, just för värmens skull. Jag är aldrig så varm annars, går alltid runt och är iskall. Det stör mig inte så mycket, men det är skönt att bli varm ett tag.

Igår gick okej, blev en chailatte. Idag kommer jag inte hinna äta det lovar jag. Har typ dubbel bokat hundra saker. Usch va stressad jag är!!

Hoppas det går bra för er idag.


Jag måste leta thinspo snart. Känns som jag dubbelpostar bilder hela tiden.

Disney.

Igen<3 Knark alltså. Helt jävla underbart. Jag blir sentimental och lycklig för en stund, and you know what? It's fucking amazing!

R tittar klurigt på mig. VAFAN HÄNDE PÅ FESTEN? Jag får ryck, han kan ju inte säga massa saker som tyder på saker och sen typ "amen, om du inte kommer inte ihåg. Då är det lika bra att jag inte säger något"
Inte okej!
Han är tillsammans med min bästa vän, det får inte ha hänt något. Då skulle jag fan ta livet av mig. Men jag skulle skyllt på honom! Jag var galet drunk, jag hade nog inte kunnat göra något i det tillståndet.
Aja, det kommer väl fram nångång, dumma huvud.
Sov gott på er!


Studio.

Det var faktiskt riktigt kul att fotas i studion idag! Och vissa bilder blev jag faktiskt nöd med tro det eller ej!
Men eftersom den här bloggen ska vara anonym så blir det inga bilder för er tyvärr.

Haha på lunchen idag förresten:
J: "L, du har typ fått anorexia."
L: "Oh, you don't say"
J: "Nämen, seriöst. Du har inte ätit någonting på två dar."
Jag lyckades skämta bort det. Men känns så dumt, hon av alla har märkt det. Blev riktigt chokad.
Undra hur jag ska göra imorgon.. Vill inte att hon ska bli nojig på riktigt.

Kanske skrev det, men på fredag ska jag bli fotad, av en riktigt fotograf. OMG! Jag svimmar. Måste nå 4:an snälla, snälla, snälla.


Frustrerad.




Galet trött och jag går inte ner! Usch blir så frustrerad! Jag har sovit lite idag också. Jag orkar inte. Behöver sova och ta igen mig men jag börjar 8.30imorgon, kommer inte sova någonting. Fan jag vill bara gråta och sova, men kan inte göra något av det.
Snart kör jag fan på vatten fasta för jag går verkligen inte ner. Helvete.
Kör på vatten idag då och i "nödfall" juice. Stay strong.

Teater.


Såg fem gånger gud med skolan ikväll. Den var sjukt bra, hade t.o.m kunnat se den själv och betalat 70 kr för det var den fan värd. Dubbelt så bra som många bio filmer man ser för 90 kr.

Galet trött. Har flängt runt hela dan idag och jag sov ju piss dåligt. idag ska jag lägga mig i tid för imorgon ska jag faktiskt fotas och på fredag också. Av en riktig fotograf, jag är helt galet närvös! Usch. Men jag ska göra det. Jag måste.

Blogg.se.

AAAAAH Jag ska döda dom!! Kunde självklart inte sova i natt heller men då brukar jag ju "roa" mig med att skriva inlägg till min blogg. Men eftersom blogg.se skulle ha en system uppdatering gick inte det! Okej, jag förstår att dom måste uppdatera ibland. Men nu på morgonen skulle det varit klart. Men dom jävlarna frågade efter ett lösenord jag inte hade!
Uuuugh vad jag blir irriterad. Nu måste jag springa till skolan.
Stay strong<3


Uttråkad.

Så här uttråkad har jag inte varit på länge. Jag orkade inte se på min dator längre. Så jag tränade istället. Sjukt skönt. Imorgon ska det gå ännu bättre <3

Projekt och företag.

Nu ska jag iväg till M. Hon arbetar tillsammans med mig, hjälper mig med mitt projekt i skolan. Det ska bli en bar/café and it will happen.

T visste ju att jag varit hemma så han ringde mig och frågade mig om han skulle köpa något att äta. Först sa jag nej men då sa han "vad ska du äta då?" Orkade inte tjafsa så jag frågade vart han skulle köpa mat. Såklart pizzerian.
Men det gjorde faktiskt det lite lättare för mig, för fan. Jag orkade verkligen inte få äcklig torr brödklump med burkchampinjoner på. Så det blev sallad utan dressing, alltså gurka, majs, paprika, sallad och tomat.
Usch. Åt inte upp allt iaf.

Sova.

Somnade inte förän halv fem igår. Självklart försov jag mig till klockan två. Så nu sitter jag här och inte gjort ett skit. Eller jo jag har duschat.
Ska nog ut och gå, känner att ångesten är påväg och jag orkar inte. Så ska prova att gå ifrån den eller nåt. Köpa mer jucie
Dagens intag hittils: ett glas apelsin/annanas jucie


Ensam.

Fuck jag känner mig ensam. För vem har jag? På riktigt. Jag bor i foster familj, där jag snarare är inneboende än fosterdotter. Jag har puttat bort alla mina vänner. Eller dom jag verkligen försökt att ha kvar, typ M och P. Dom "lämnar" mig.
Jag är inte värd att tycka om. Det finns inget med mig att tycka om, så jag förstår dom. Men det gör inte så jag känner mig mindre ensam.
Finns det någon som gillar värdelösa, feta personer finns det en precis här som behöver någon att hålla i.

Paket.

Pakat paket hela kvällen. Fyfan. Bara för dom där borskämda ungarna ska få en julklapps kalender. Ni anar inte hur trött jag är!!
Men när jag satt där och slog in paket funderade jag på fastan jag håller på med och det känns verkligen som att jag skulle klara en jucie fasta just nu.
Så imorgon börjar jag med det fast eftersom jag köpt frukt och grönsaker kan jag äta pyttelite av det utifall att jag inte klarar det. Men det borde jag.
Känns som jag inte sitter fast längre, jag behöver inte äta.
Nu ska jag bli vacker

RSS 2.0