Små bröst.

Silverfisk: Jag håller med dig fullständigt. Små bröst äger stora bröst, men icke existerande bröst är inte okej.
Nu är jag faktiskt inte så missnöjd med mina bröst som jag är med resten av min kropp.
Men jag skulle kunna tänka mig att ha lite större. Typ B, jag har små B eller stora A eller hur man nu vill se det.
Har faktiskt inte riktigt fattat bh grejen än och jag har ändå haft bh sen 7:an (och mina bröst har inte blivit större sen dess).

Små bröst äger iaf stora enligt mig<3

Naken.

Herregud, jag har så små bröst att jag inte borde ha bh. Helt seriöst. Nu har jag ju såklart det, skulle inte kunna tänka mig gå utan. Inte ens när man har en såndär klänning som man inte borde ha bh till.
Det känns som jag blottar mig. Haha.
Kanske borde prova att vara utan någongång. Då märker alla hur små jag egentligen har, lyckat.
Varför skriver jag det här? Jag vet inte.
Vill ut och flyga! Usch va flummigt.


Design.

Jag är verkligen inte nöjd med designen. VIsst jag ändrade den, men fyfan. Den är ju långt ifrån snygg. Måste orka fixa, måste få ork överhuvudtaget. Skolan går åt helvete, men jag försöker. Faktiskt.
Nu ska jag gå på en promenad tror jag, eller duscha. Ja så gör jag. Duschar sen går jag ut på promenad.

Middagen i lördags gick okej. Okej - dåligt typ. Kunde visserligen gått mycket, mycket bättre. Men har iaf inte galet mycket ångest. Jag löser det nu, allt ska fixa sig.
Fick massa flytta hemifrån grejer, blev speciellt glad för vattenkokaren jag fick av mamma! Nu blir te inte lika tidskrävande att göra. Galet skönt. Nu vill jag flytta! Nu, nu, nu!
Det blev vin och treasurplanet hemma hos Z, min bästa vän var med också. Vi hade kul och vi spelade dessutom ett nytt hästspel som man kan spela online, it was awesome.

Jag vet inte hur jag ska tolka L's blogg inlägg. Menar hon mig eller känner hon någon annan som heter samma sak? Jag hoppas, hoppas det är jag. Hon är så underbar, vill lära känna henne mer.

Behövde börja om.

Behövde en ny start. Dessutom en som jag är "anonym" på. P var väldigt nära att få reda på att jag skrev. Det skrämde mig och det nicket har jag använt på andra ställen, så jag börjar om.
Med ett nytt jobbigt namn men som den här gången har en betydelse mer än något jag och min kompis hittat på.
In presuit of ideals.
Idag började jag på detox/fasta. Blir tredagar med grönsaker och frukt endast (jucie och vatten är tillåtet) efter det blir det tre dagar jucie fasta och efter det 7- 10 dagar vatten fasta.

I need this.


RSS 2.0