1356


Pallade inget piller idag så det blir fasta på egenhand eller vad man ska säga. Fasta på riktigt.
Det ska nog gå bra. Har ju fullt upp och det är galet motiverande att träffa Skindeep och Cupcake.
Ska träffa M nu, hon verkar skit pissed och hon brukar vara jävlig när hon är det så vi får hoppas hon köper det jag vill att hon ska köpa.

Var starka nu <3

SweetTaste


-1.1kg

Är helt fruktansvärt nervös och glad. Ska träffa Skindeep och Cupcake ikväll! Båda är helt galet snygga och fina så jag kommer känna mig som en troll-flodhäst. Men åh va kul det kommer bli!!
Kommer bli aspackad skit fort bara. Fasta dag två idag.

WhatDayIsIt


SCORE! Jag klarade av att säga nej. Inte på så smidigt sätt. Men babysteps, babysteps!
Visst är jag för att vara impulsiv men att åka iväg nu till någon jag knappt pratat två meningar med (förutom lite sms) och bli hämtat med bil så jag måste få skjuts tillbaka känns inte så himla säkert.
Hade dessutom inte pratat med T om det.
Argh. Fan. Jag har beslutsångest. Vet inte om jag valde rätt? Supa och röka med främlingar VS Sitta hemma och glo på serier.....

Date

Åh juste. På något jävla vänster hamnade jag på en date igår. Med min bästakompis forna granne? Hur hände detta? Jag är naiv jävel. Eller nej.
Det är som R sa om mig på Hultsfred, att jag är en jävligt bra personkännare. Men jag ignorerar vad jag vet.
Lite fel har han. Jag ignorerar inte, har bara ingen aning om hur jag ska bemöta det.
Så jag hamnade på en date. Med en kille.
En kille som borde veta att jag är gay med tanke på att han har sett min QX sida.
Kan inte någon lära mig hur man är människa?

13:55


JAG PALLAR INTE.
Vill härifrån.
Försvinna.

Äckligt jävla vecka. Måste fixa det nu. Har panik.

05:10


Blöt av dagg. Ryser. Fryser.
Det finns bara en sida för mig. Det är inte grönare på andra sidan. De är grönast här. Man gör det till vad man vill att det ska vara.
Fake it till you make it.

Credo spirare incompositus

TooMuch

För fet. För äckligt. För mycket

HighLikePlanes


Jag tror jag börjar få abstinens efter en hund.
Det är väldigt konstigt för jag har aldrig velat ha det innan.
Jag vet också att jag aldrig skulle fixa det. Ha hund och gå i skolan, det skulle inte gå.
Men åh jag vill så himla mycket.
När jag flyttar hemifrån kanske. Kanske.

Idag ska det går bra

Dimma


Äntligen tagit mig i kragen och svarat på alla kommentarer. Jag kan vara seg på att svara men ni anar inte hur mycket dom betyder<3 Ni är så otroligt fina allihop.

Jag ändrade mina planer och börjar fasta på Måndag istället. Var hemma hos mina föräldrar igår. Hade lovat mig själv att jag inte skulle prata med pappa igen, men det failade. Han kom hit igår när jag och T fixade med min cykel.
Orkar inte stå emot. Så jag hängde med hem.
Är tillbaka på square one nu igen. Började faktiskt må bättre. Men jag ska må bra igen. Han ska inte kunna kontrollera mig på det sättet. Det är bara börja om igen


Totem


Hihihi har fått nytt däck till min cykel nu! Så jävla nöjd.
Bröt fastan igår hos K med några jordgubbar, vinbär och två digestivekex. Men idag är jag på igen. Fem dagar den här gången.
Har beställt båtbiljetter till Gotland nu också. Någon mer som ska dit på medeltidsveckan?

00:32


-3kg sen igår kväll.
Jag känner mig som en bitterfitta. Skriver på så drygt bittert sätt. Som om jag vore en 80 årig kärring som är less på ungarna snor hennes äpplen. Jag har ingen som snor mina äpplen så varför skriver jag så jävla bittert? Eller det kanske bara jag som läser det jag skriver på ett konstigt sätt eller nåt. För jag är inte bitter.
Jag mår inte bra men jag är inte bitter för det.
Ska försöka skärpa mig. Bli snäll igen.
32min på fasta dag fyra.

BoysOnTheDocks


Måste köpa nytt däck till min rostcykel jag fått<3 Men sen kommer börja cykla till tunnelbanan istället för att ta bussen. Det är typ 3 mil dit så det kommer bli awesome.
Lite virrigt nu kanske, men jag har en träningscykel, det är den jag cyklar mina "pass" på och i helgen hämtade jag en "riktig" cykel. En rostig gammal sak, älskar när dom ser så där härligt använda och gamla. Så nu när jag har den får jag mer träning. Så fort jag fixat däcken.
Fast egentligen tänker jag knappt det som träning för jag älskar verkligen att cykla ute, så jävla mycket bättre än att gå/jogga.
När jag joggar känner jag mig bara tung och tjock så fort det blir jobbigt och det är så jäkla omotivierande. Men när det blir jobbigt på cykel känns det inte lika tjockt och äckligt, utan bara härligt träningsjobbigt. Kanske bara jag, haha?

Cykla var det ja..

Shipping


Trodde nästan jag skulle bryta fastan efter en dag eller tja vid 3:00am. Men tog mitt förnuft till fånga (eller kanske oförnuft?) och påminnde mig själv om torsdag. Jag får liksom inte faila nu.
Har lagt in fem pass  alá tjugo minuters cykling den här veckan, jag vet det är lite. Men jag börjar litet. Vill inte tröttna. För jag är ingen träningsmänniska, jag kontrollerar med maten hellre. Simplare på något sätt. Men som sagt, jag har en månad på mig att bli lite bättre och måste fixa det helt tills November då det antagligen blir Bali. No way att jag skulle kunna åka som jag är nu. Dallrig och äcklig.
Så halstabletter, tranbärsjuice och stackers är det som gäller nu.

Jag har fixat bloggens msn nu också så nu kan ni lägga till [email protected]<3

Rolling


Det rullar på.
Försök till planer. Försök till liv. Jordgubbar på torsdag.

X-ray


Mår bättre idag tror jag.
Tog två halva stalkers, kunde faktiskt svälja dom. Fast det beror nog på att jag är sjuk. Har varken lukt eller smaksinne kvar så jag kunde inte känna den där fruktansvärda lukten.
Jag tror det är p.g.a dom som jag mår bättre. Dom är så luriga, kan få galna humörsvängningar när jag tar dom. Hade tur den här gången kan man säga, får hoppas att det håller i sig.
Tror jag mår bättre, men inte bra. Orkar fokusera på de viktigaste, men det är allt.
Jag vet att jag måste fixa det här nu, det går liksom inte att forsätta som jag gjort.
Fasta nu passar riktigt bra. Klara upp allt och planera. Slippa tänka på maten ett tag. Jag har en månad på mig från och med idag att klara allt, få ordning på allt. Skärpa mig som T säger.
Om en månad börjar skolan och jag vill klara det. Det ska gå bättre nu.
Pepparpeppartaiträ
.

Remove


Orkar inte. Vill. Men orkar inte.
Orkar inte ens dungen.
Vill svara, vill se, vill leva. Men det är tydligen inte jag som är jag längre.

All I wanna do

Cry


Hemma igen.
Hade tänkt börja gå och lägga mig tidigt för att orka upp och träna, jag tror jag misslyckats. Skjut mig istället, jag kan bara inte.
Fasta tills på torsdag.

Jag mår inte bra

WhenIGetOutOfBed


Jag hittar inte min stegräknare. Packapackapackapackapackapackapackapacka.

Ghost


Precis när jag trodde jag skulle bli frisk  blir jag sjukare. Härligt. Åker till Dalarna idag. Måste handla bröd, så inte T märker min äckliga hets. Jag hatar det här. Hetserna.
Känns skönt att komma bort ett tag i alla fall. Ska försöka hitta några second hand butiker och dämpa ångesten med ringar, armband och skor. Jag förtjänar det inte egentligen så jag kommer antagligen inte köpa något ändå. Men man kan ju titta och känna straffet.

15:58


2700kr för sommarn och hösten. Jag vill. Pallar inte gym längre och med klasser känns det som man måste gå. Får rutin. Jag tror på det här.
Nu ska jag bara prata med soc.


Super Size vs Super Skinny ikväll! 20:00 på trean

Dare


När jag blir frisk ska jag börja träna. Jag vill se framåt. Jag vill inte bry mig om hur jag ser ut nu, utan veta hur jag kommer se ut snart.
Snygg och smal<3

Know


Det är inte med flit. Det är inbyggt. Går inte att ändra. Förlåt.

Forward


Så fruktansvärt trött på det här. På ångesten.
Trött på att inte vilja träffa någon.
Bara sitta hemma, stänga av hjärnan och titta på serier.
Jag orkar inte. Så jävla less.
Det här är ju inte jag. Men jag vet inte hur jag ska kunna bryta mönstret. Bryta det utan ångest. För på det här sättet slipper jag ju den. Ångesten. Men istället blir jag tom, innehållslös. Meningslös.

Slut


Jag hatar att vara sjuk. Blir helt orkeslös. Mycket av min äs handlar dessutom mer om kontroll än att bli smal. Så när jag inte kan äta får jag mer impulser att äta. Som en tjurig tvärtom fem åring. Uäh.
Men jag kämpa. Gör ju cpont att svälja så det är i princip omöjligt att äta.
Jag spydde igår. Självmant. Det är helt stört att göra det när man har ont i halsen, började blöda på en sekund och sen svullnade hela halsen upp. Underbart.

Home


Så här sjuk som jag blivit efter Hultsfred har jag nog aldrig varit. I lördags låg jag bara i tältet och skakade, orkade inte gå upp förän SMK spelade halv tolv på kvällen. Tack gode gud att jag orkade upp på den för det var fucking amazing!
Jag är helt klart inte besviken på min första festival om man säger så. The killers, SMK och The Sounds var helt underbara, bäst på hela festivalen.
Såg också en massa band jag aldrig hört men som var ruskigt bra, typ Dropkick Murphys. Skit mysigt band, haha.
Levde typ på minimajs och tomatsoppa så jag hoppas jag gått ner, men min våg har inga batterier så jag kan inte se.

Var det någon mer som var på Hultsfred?

Answer me

Okej några frågor då! - Hur länge har du varit vegan? Ett år och åtta månader! - Hur lång är du? Jag har inte mätt mig på länge, men jag tror runt 170-172cm. När jag räknar mitt bmi räknar jag från 170 - När på dagen och vart någonstans gillar du bäst att ta långa promenader? Innan solen gått ner. Är så äckligt mörkrädd att jag t.o.m får cpångest över att gå ut i hallen efter det blivit mörkt. Så ja, innan solen gått ner och i skogen. Helst på ensliga stigar där man aldrig möter någon. -...Kan vi inte ses någongång :D?♥ Jaa <3<3 Vi måste ses!

Vad har du för andra intressen än att gå ner i vikt?
Jag är väldigt intresserad av konst och konsthistoria. Älskar foto och skulle jättegärna jobba som det men det är mestadels en dröm. Sen tittar jag på en jävla massa film och serier så man kanske kan säga att det är ett intresse också. Åh och design såklart! Och böcker. Haha, räcker det? Hur har din uppväxt varit? Väldigt kaotisk. Hur är din personlighet? Oj, sånt är så jävla svårt att svara på. Men jag är ofta lite för snäll och har fruktansvärt svårt att säga nej, vilket har gjort att jag hamnat i situationer som jag nog alltid kommer ångra. Jag tror att jag blivit bättre än jag varit innan iaf. Vilka länder har du varit i? England, Norge, Finland, Tyskland och Danmark. Något speciellt ställe du skulle vilja åka till? Paris och Milano<3 Vilken person ser du mest upp till i ditt liv? Jag ser nog mest upp till min näst äldsta syster. Hon är så jäkla grym, galet snygg och så fuskigt snygg kropp! Vad är din musiksmak? Haha, umm. Jag skulle nog inte säga att jag har någon musiksmak för jag lyssnar typ inte på musik. Det är väl på fest eller när jag blir påminnd om att jag har spotify. Tycker inte det finns särskilt mycket dålig musik så det är inte därför. Kan liksom inte tänka när musik är på och det är det värsta jag vet. Det ända jag har för mig själv tas bort p.g.a ljud, nej tycker det är skit obehagligt. Fast ändå nice, ibland. Vad har du helst på dig och hur är din klädstil? Sån jävla tjockis stil jag har. Har alltid baggy jeans med kanske linne, men alltid en tjocktröja över. När jag blir smal däremot, då jävlar. Haha, frågorna bara kom helt randomly ;o

När började du ana att du var gay och när kom du fram till att du faktiskt var det? Jag började nog ana medans jag var tillsammans med mitt ex (kille) och det var kanske ett och ett halvt år sedan. Hade tankar om det, men på något sätt så trodde jag inte på att jag kunde vara det. Efter vi hade gjort slut tog det kanske ett halvår innan jag accepterade det för mig själv, så i sommras någon gång. Och när kom du ut? Jag har faktiskt inte "kommit ut", eller inte för alla åtminstone. Folket i klassen vet, internet vänner vet, en av mina systrar vet (hennes man sa den klassika, "vem vet, du kanske växer ifrån det") och en del andra vänner vet. Men ju närmre dom står mig ju svårare har jag haft för att säga det. Min närmaste kompis har ingen aning, eller hon kanske ha gissat sig till bi. Vilket är ditt favoritdjur? Igelkottar tycker jag är helt farligt söta. Råttor och kossor tycker jag också om riktigt mycket. Så svårt att välja en favorit, jag tycker om alla djur. Favoritfilm? SVÅRT! Eternal sunshine of the spotlessmind är riktigt bra. Virgin suicides också. Kan inte välja egentligen, haha. Favoritbok? A long way down tycker jag är riktigt bra, men det är samma som med film, kan inte riktigt välja. Gillar du Harry Potter? Ska du se den 6:e filmen som har premiär snart? (I så fall kanske vi skulle kunna se den ihop?) Jag hatar egentligen filmerna men eftersom jag tycker böckerna är fucking awesome så är det obligatoriskt att gå på premiären! Om jag inte hade varit bortrest just vid premiären hade jag jättegärna sett den med dig <3 Om du fick välja en maträtt som skulle bli kcal-fri när du åt den, vilken skulle det vara? Typ lasange med en massa smält sojaost och bechamelsås!

HUR MKT VÄGER DU OCH VAD ÄR DITT BMI? höhöhö nä skojja <3 ! kmr inte på någon fråga nu bara för det :( ! typ hur mkt har din ätstörning påverkat ditt privatliv och på vilket sätt? Jag har blivit en osocial fegis :( Jag älskar "I dare you" grejer och måste nästan göra det bara för att dom säger att man inte vågar, men äs'en vinner och saker som "Jag lovar att du inte vågar hoppa i vattnet naken" är omöjliga. Det suger.

Vad är ditt mål-bmi då?
13 eller 14, just nu är jag fokuserad på delmålen. Och finns det nåt du äter helt utan ångest? Hmm.. Tuggummi? Haha men faktiskt. Det är det ända jag inte går runt och grubblar över efteråt iaf.

Hultsfred


Så jävla mycket att göra och på Tisdag åker jag plötsligt till Hultsfred. Ska försöka hinna lägga upp svaren på frågorna imorgon istället.

Q&A


Okej det kanske blir lista, men det blir defenitivt Q&A. Den här gången vill jag ha mer frågor utanför ätstörningen.
Kommer inte säga mitt bmi eller min vikt. Det kommer jag berätta när jag är redo.

Fråga massor nu. Svarar på Tisdag!

List


Hittat en lista med en massa frågor som jag tyckte var riktigt bra. Men är inte säker på om det är värt att lägga upp. Kanske ska köra på frågestund när jag ändå är borta över helgen. Vad tycker ni? En lista eller frågestund?

Bones


Imorgon åker jag. Blir borta över helgen.
Tänker "glömma" min bikini hemma. No way att jag tänker visa min kropp som den är nu. Inte en chans i världen.
Men snart. Snart ska jag kunna göra det, kunna gå runt och inte bry mig om hur min kropp ser ut. För det kommer inte behövas, den kommer vara smal och perfekt. Snart.

Paper


Haft ångest hela dagen idag. Kan inte koncentrera mig. Det trycker, river. Försöker fokusera på annat. Får mer ångest. Jag vill härifrån. Jag vill härifrån nu.

Stranger


Vill så gärna lära känna er som läser min blogg!

»Hur gammal är du?
»Hur länge har du läst min blogg?
»Din största dröm
»Vad ville du bli när du var liten?
»Bästa platsen du vet?
»Bästa bloggen (behöver tips! )?


Glöm inte skriva din blogg också :*

Roads


Jag vägde mig! Hihi, lite stolt.
Inte över vad jag vägde, verkligen inte. Men att jag äntligen drog av det där jävla plåstret, om jag sköter mig nu kan jag forstätta.
Vägde mindre än vad jag var säker på att jag vägde, ganska mycket mindre. Men mer än vad jag hoppades på. Trodde på riktigt att jag hade gått förbi min högsta vikt, men nejdå fortfarande en del kilon kvar -  tack gode gud för det.
Bröt fastan efter jag vägt mig, 1l jordgubbar. Men det var värt. Ska fasta idag igen så det är ju lungt!
Pepparpeppartaiträ

RSS 2.0