TwoFourSixEight

Jag lever! Imorgon lovar jag att jag ska börja bli bättre på att blogga. Det ska bli som det var innan. Innan äckel våren. Innan slitet på sommaren. Det ska vara som förra hösten. Då var bloggen som bäst.
Börjar på 2468(0)-dieten idag, det är inget plötsligt infall utan det har varit planerat länge. Ska försöka uppdatera varje dag.
Imorgon ska ju allt bli bra igen, men det kan ju bli ännu bättre också. Vad tycker ni att jag borde skriva om?

Countdown.

Fuck blogg.se nu hinner jag inte skriva det jag ville skriva.
Men det är stora planer på g.
Nu fixar vi det här sötnosar. All in nu<3

IdealenEkar

Idag ska jag träna. Fyfan va lat jag varit den här veckan. Inga ursäkter finns. Men jag har skyllt på att jag varit sjuk.
Närmre målet än igår. Snart får jag ta på mig jeansen <3
Nu ska jag cykla till affären, köpa en redbull och en zero och mat till ratsen.
Puss på er<3

Rollercoster

Det går bra för mig. Pepparpeppartaiträ. Känns helt fruktansvärt skönt. Har bytt ental på bmi'et och kommer snart göra det igen.<3
Så förlåt för jag är en dålig bloggare. Men det är så himla mycket just nu. Saknar er<3

WeCouldBeLovers

Idag kommer gå bra. Känner det på mig. Gått ner ännu mer i vikt och snart, snart, snart byter jag ental på mitt bmi. Förhoppningsvis redan imorgon.
Nu klarar vi det här<3

ZeroZero

Trots vän besök hela helgen ska jag försöka fasta i två dar. Stalkers kommer vara min bästa vän. Lättare att säga nej till valpögonen dom ger en. Eller snarare nästintill omöjligt att säga ja. Blir sjukt svårt att äta med dem.
Vi hörs på måndag, sötstjärnor.

Sept.18,2009

Någon som behöver prata lika mycket som jag?
Någon som vill sitta i en säng. Dricka te. Och bara vara?

Fifthteenonine

Det är nu det gäller.

Shoot'EmUp

Igår:
Sallad+gurka+redbull=56
Idag:
Morot+sallad+gurka+paprika+minimajs=148

Som ni ser har jag inte super failat. Planen var hundra igår. Idag var planen trehundra. Men jag orkar inte. Slutade äta vid fem (eller var det fyra?) idag och tänker inte äta igen förän lördag.
Jag ska träffa människan imorgon. Jag dör. Så fin. Om jag hade vetat att vi skulle träffats hade jag slutat äta för fler dagar sen.

Jag är dum i huvudet egentligen. Äter mer idag när jag inte tränat. Ska träna imorgon, simma.
Var hemma idag från skolan. Vaknade av ångest attack med illamående. Så fort jag rörde mig ville jag kräkas, ofrivilligt. Det river. Skriker.
Bli smal. Bli stark. Det är målet.

LegsLikeSpaghetti

Tränade kanske 1½h, hann inte mer. Blev mycket cykling och simning men lärde mig också en del nya maskiner, så nu känns det mer värt att gå. Blev bara så lite för jag var tvungen att gå till psykmöte. Men jag tror inte jag skulle orka särskilt mycket mer heller. Så jävla dålig.
Men jag är på g nu iaf. Har 7klipp kvar på gymkortet och det kommer gå åt snabbt. Hoppas att soc fixar kickboxningen snart, vill verkligen fixa det här nu och då vill jag inte sluta träna mitt i allt bara för soc är sega. Ska träna fredag och söndag också hade jag tänkt.
Hur går det för er? Tränar ni någonting?

BitchWalk

Åh städade för övrigt mitt rum i måndags kväll och gissa vad jag hittade? Min älskade, finaste stegräknare! Är helt löjligt lycklig över det. Men nu måste jag springa till bussen.

Life

Sen i fredags +/-0
Gårdagen gick ganska bra, absolut inte tillräckligt. Inte efter den hetsen jag hade. Den var inte nådig och jag har fortfarande ångest över den. Borde fasta men jag tränar istället, åker till gymmet om tio minuter.
Igår blev det iaf en latte och jorgubbs soyghurt, det är knappt 200kcal, idag blir det nog max 100. Men hundra av vad?
Äckelångestäckelångestäckelångest

SatelliteNumber


Jag hetsade igår.
Mycket mer än vad jag gjort på länge, länge, länge.
Skulle kunna slänga ur mig miljoner ursäkter. Men dom är ju just det, ursäkter. Måste sluta ljuga för mig själv. Det blir inte bättre.
Om man drar ner det till botten är det ändå jag som sätter det mot munnen och äter.
Fuck.
Träffade en person förra helgen. Eller, vi har träffats innan. Men förra helgen. Så fin.
Sågs igår igen.
Stryper impulser. Är för äcklig för att röra någon så fin.
Hur länge orkar man leva så här? Hur länge ska man orka med ångestens stryptag. Taggtråden i ens blodomlopp. Hur länge ska man orka?


NeedSomeSleep


Det var längesen jag fastade med någon.. Finns det någon där ute som är på?
Som är motiverade till tusen. Som vägrar, som vet att vägran kan leda till perfektion. Där något ätbart i munnen är detsamma som svek, ett svek mot dig själv. Där nej betyder ja till något annat, till något vackrare, något sprödare.
Jag tänker börja imorgon och i fyra dagar ska jag slippa tänka på vad jag har ätit, slippa tänka på nästa kalori, för i fyra dagar kommer jag var fri.

Vem vill vara fri med mig?

UtanDinaAndetag.


Skrev först ett jättelångt inlägg innan jag insåg hur personligt och stört det var så jag skriver om, skriver rätt.
Kan i alla fall skriva att efter två dar hoppar jag av ABC. Svagt, men jag pallar inte. Jag tänker inte äta om jag inte alls känner för det, känns bara meningslöst.

Måste fråga, är det bara för mig som blogg.se fuckar? Typ när man skriver nya inlägg, då är man i (antar jag) html läget och kan inte ändra något om man inte kodar själv och statisken är helt borta.

RSS 2.0