Count.


Men ffs. Det är nu det gäller. Inte imorgon och inte i övermorgon.
Jag kan bara göra saker för nu.
Och nu ska jag fixa det här.
Det går inte att skjuta upp längre. Varför ska jag vara fånge i min egna kropp? Ingen annan än jag har nycklarna till låset, ingen annan än jag kan fixa det här och det är ingen annan än jag som håller mig inlåst.
Nu ska jag bli fri.

Naked


Det är en ny tävling i dungen och jag vill så gärna vara med. Men jag känner mig, nej, är så jävla fet att jag inte vågar väga mig. Vill inte se ännu mer hur äcklig jag är.
Men eftersom jag så gärna vill vara med fastar jag idag och imorgon, om jag känner mig mindre fet så kanske jag är med. Men jag tror inte det.
Tävlingen är som en tävling mot sig själv, varje vecka ska man slå det man gick ner veckan innan och sen den som går ner mest vinner något speciellt.

Så idag har jag druckit kaffe och svag lightsaft och tagit lax.

Swing


She is not there - Pop Feast

Icanreadyourmind


Imorgon ska jag lägga upp lite smoothie recept jag provat under den här raw veckan. Det har gått asbra! Det känns så jävla härligt att vara på väg nu. Att ha bra dagar.
Nu ska jag bara komma in i att skriva i bloggen igen.
Fy fan vad vi ska klara det här!

Moment.


Det ska gå bra nu

Cake.


Åh läskigt. Ska träffa Olivia! Måste fixa klart allt nu på morgonen och självklart försov jag mig. Hoppas jag hinner.
Igår gick asbra, köpte mineralvatten och gick och drack det hela dagen. Loka likes passion, stormy passion är helt fruktansvärt god! Idag blir fasta också, känns skönt att vara tillbaka och snart ska jag beställa efe!

Drömde om London i natt. Åh vad jag vill dit, jag vill dit nu

Pay.


Jag tror jag är underbetald, 50kr om dagen. Men jag ska vara tacksam för att T gör så jag får något öht. Diska och städa är ju saker jag borde göra, inte saker som jag borde få betalt för.
Den här veckan ska jag fasta och äta raw food.
Idag och imorgon ska jag fasta sen får vi se!

Hur är det med alla? Vad har jag missat? :)

Pros/Cons


Finns det fler cons än pros med det här? Helt klart. Fast överväger pros'en cons'en?
Oftast.
Och det räcker för mig.
Vad är egentligen den största motivationen? Grund motivationen så att säga. Den motivationen som överväger alla cons, som när vi kommer ett litet steg närmre det får oss att le?
Smala ben, platt mage, tunna armar, tydliga nyckelben och höftben. Helt enkelt att bli smal.
Jag ska nå mitt mål, det ska jag.
Jag ska inte behöva någon annan motivation än att jag kommer bli smal. Hell, this is what I live for.

Follow.


Jag orkar inte. Jag måste fixa mig själv, må bra (gäller inte äs). Dom som vill ha min mail/msn får skriva.
Jag kommer tillbaka när jag är redo.
Ni är underbara<3

Falling.


Dåligt väder och sjuk. Vilken fruktansvärt bra avslutning det kommer bli.
Nej. Nu ska jag inte vara den som är den! Igår åt jag så har betydligt mycket mer energi! Idag är det vatten och alkohol som är tillåtet. Jag ska fixa det här. Jag ska bli så jävla snygg.

Strawberryfields.


Jag har mått piss och verkligen inte orkat skriva. Mitt humör går upp och ner och jag har varit ordentligt förkyld, men det är på bättringsvägen! Druckit grönt te som en galning. Men nu hoppas jag att jag orkar börja skriva igen. Det är skönt att ventilera lite. Och tack för alla kommentarer! Ska svara nu så fort som möjligt!

Bröt fastan idag. På dag nio. Jag stekte två dl grönsaker och drack ett halvt glas sojamjölk och imorgon börjar jag igen!
För nu har jag tillräckligt med energi igen.
Min plan är att äta var 5:e, 7:e eller 9:e dag. Som nu ska jag fasta tills på lördag eller söndag för då ska jag ha picknick med L. Träffa henne för första gången, helt galet spännande. Hon är hur söt som helst och vi pratar hur länge som helst.
Och eftersom det är jag som fixar maten kan jag göra något med så lite kcal i som möjligt.
Blir nog en lätt sallad att äta och till efterrätt så blir det självklart jordgubbar<3

Nu gäller det iaf. Jag ska nå mitt mål innan sommaren är slut. Jag ska.

Day.


Imorgon är det sista dagen på praktiken. Vill inte sluta. Det är så himla bra här, förutom att dom är Hitler när det gäller luncher. Fast det är inte sant, dom bjuder på dyr lunch varje dag jag varit här. Men för mig är inte det en bra sak.
Jag vill baka en tårta till dom, men då måste ju jag också äta av den. Dagens (morgondagens?) i-land problem. Nej jag får helt enkelt lösa det. Jag kan inte äta tårta, inte när jag börjar skolan på måndag, det går inte.

Sorry.


Okej så jag tänkte vara värsta duktig eftersom jag ändå inte kan sova och dra till gymmen tills det öppnar, i vanliga fall öppnar det 6:30 men bara för dom är bögar på torsdagar så öppnar dom tio. Jag börjar ju ffs klockan tio! Så nu hinner jag inte träna idag heller och jag ligger ca 8 000 steg efter. Låt mig skjuta någon, eller varför inte mig.

22:25


Åh jag älskar dom nya pillerna, för med mina gamla kunde jag inte ta på kvällen för då skulle det vara omöjligt att somna. Men, iaf inte jag, blir inte pigg av dessa, bara inte sugen/hungrig. Mhm<3
Det har gått bra idag, gick hem från centrum efter jag varit på familjebehandligen, jag gråter varannan gång verkar det som. Sjukt ovärt att gå hem sen egentligen, blev bara skit deppig och pratade för mig själv. Men en mil blev det i alla fall

15:13


You know.


Jag fick ren efe på posten igår<3
Skillnaden på pillerna är enorm! Även om de rena skulle smaka något är den för liten för att inte kunna svälja, man kan typ andas in den för den är så liten. I'm in love!
Tog den första för en kvart sedan så nu inväntar vi effekten! Jag är visserligen väldigt tolerant så jag vet inte om en kommer räcka, vi märker.

Hour.


Jag bröt ABC igår, jag fastade och jag fastar fortfarande.
Fick nämligen panik när jag vägde mig. Det är inte okej, inte någonstans. Min praktik slutar på fredag och skolan börjar igen på måndag. Tills dess ska jag ner. Jag ska fasta tills skolavslutningen minst sen börjar jag om på ABC, för ett av mina sommarlovslöften är att klara ABC och det ska jag!
Det finns fortfarande tid. Jag ska bli smal.

RSS 2.0