090331.


Funderar starkt på att byta till wordpress, man kan göra så himla mycket mer! Men ja, det får vara just nu orkar inte pilla runt så mycket.
Mitt svenska språk har ju gått och hängt sig någonstan, mitt engelska för den delen också. Jag kan inte skriva som jag brukade utan det blir bara fult och med gramatik fel hela jävla tiden. Så jag har fölorat min skrivningsförmåga. Satt igår och funderade på om jag skulle ta en blogg paus, just för att slippa läsa mina egna ord. Men sen tänkte jag att om jag slutar skriva så kommer det kanske bara bli värre! Så nu får ni nöja er med skit konstiga meningar och tråkig text, men det är ni väl vana vid, vid det här laget. Har ju skrivit som ett sär väldigt länge nu.

Har börjat stegräknar tävla med M den här veckan, så sjukt awesome att ha någon irl att tävla mot. M skulle dessutom aldrig bli misstänksam mot mig för jag har verkligen lyckats printa in att jag äter hela jävla tiden. Som när vi åt muffins, eller dom åt dom och jag sa att jag mådde illa för jag hade druckigt för snabbt. Men jag tjatade till mig en hel hög med muffins att ta med mig hem. Så ingen kada skedd åt något håll!

Försov mig idag så jag missade min frukost och mitt mellanmål, tänkte dricka juice när jag vaknade ändå så jag hällde upp ett glas och tog typ två klunkar sen ville jag verkligen inte ha mer. Inte för juice är äckligt så, men det kändes så onödigt att dricka det bara för att dricka det. Så jag tog två glas med vatten istället.
När mitt hår har torkat ska jag ut på promenad! Ligger långt efter i tävlingen och det är fan inte okej. Men det är fusk, på hennes apu går man ju runt som en tokig hela tiden, jag sitter bara vid en dator. Men jag ska fixa det ändå!

Hur går det för er? Ni som hoppade på fastan, har det gått bra för er?

Six a day.


Jag ska ha sex mål den här veckan. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Chokerade?
Jag har ju faktiskt inte skrivit vad målen ska innehålla, men ni kan få reda på morgondagens schema.

Frukost 0900: Två glas juice.
Mellanmål 1030: Isglass
Lunch 1200: En kopp pepparmynt te.
Mellanmål 1600: Ett glas saft.
Middag 2000 En kopp svart te.
Kvällsmål 2200: Ett glas saft.

Resten av veckan ser ungefär likadan ut, skillnaden är hur mycket och vad på varje tid. Isglassen är självklart infryst light saft. En strikt rutin tror jag funkar asbra för mig för då behöver jag inte tänka så mycket på det utan bara följa schemat.

10:04.


T fixade praktik åt mig! Imorgon kommer jag kanske fixa en hemsida och på fredag ska jag vara med en fotograf, det betyder att jag kan stanna hemma idag. Awesome.
Ska nog in till stan, men har ingen aning om vad jag ska göra där. Men det är roligare än att bara gå runt här

APU.


Wosh, nu ska jag till skolan ändå. Men det känns okej. För det är inga lektioner och jag ska bara säga att jag ska göra en hemsida för en reklambyrå så åker jag hem igen. Det känns awesome. Fast fysatan va trött jag är. USCH.
Idag börjar min fasta och det kommer gå så jäkla bra. Ska hålla den till minst på fredag och helst tills söndag.

Gjorde cupcakes med M igår, dom såg fucking amazing ut. Men det var allt. Eller alltså dom smakade säkert underbart. But I wouldn't know about that. Hihihi.

Stay strong nu! Vi ska ju klara det här.

11:46.


Oh god, blä. Fetare har jag inte kännt mig på länge. Så nu börjar min fasta med massor med motivation!

16:42.


Blir nog vegetarisk sushi för min del, om vi ska äta ute. Åker iaf om en halv timme. Usch jag vill inte. Jag vill inte äta. Undra vad som händer om jag säger nej?

Jour Trois.


Dag tre på fastan nu. Måste nog pausa den ikväll för T vill försöka muntra upp mig och bjuda mig på mig och resturang. Det är gulligt av honom, men mat kommer knappast muntra upp mig. Får hitta något bra ställe att äta bara. Sen börjar jag fasta imorgon igen. Så på söndag kör jag och Pam på igen tillsammans! Någon mer som är på?

Pity.


Det är inte det att jag vill ha medlidande.
Det hade bara varit jävligt skönt att ha någon att prata med.

20:41.

     

13:06.


DAG 2
Hell yeah! Jag satsar på att klara minst sju dagar. Det är ju faktiskt bara att inte äta. Så enkelt.
Så det är bara att sluta så klarar jag det. Jag har slutat. Känns sjukt jävla skönt. Efter fyra dagar kommer jag väga mig och då kommer jag uppdatera hur mycket jag går ner. Jag vågar inte väga mig nu, för jag har blivit sjukt fet. Blä.

Orkade inte gå till skolan idag. Hade inte sovit och mådde bara allmänt skit. T frågade om jag orkade gå och jag  sa att jag skulle försöka, då säger han; säg sanningen Leroy. Och så blev jag hemma.

Förresten, vad tycker ni, ca en bild i varje inlägg eller många bilder ibland? :)

Two Days.

Två fucking dar, sen slutar jag skolan och går ut på praktik och eftersom jag inte har någon så ingen skola.
Två dar och jag orkar inte ens det.

Dry.


Uuugh. Så jäkla trött!! Vill sova hela dan, men det får man ju inte. Så jäkla peppad trots att jag håller på att dö av trötthet! Idag ska jag fasta. Mmmhm<3
Idag kommer jag inte ta något piller för en dag att inte äta klarar alla, varför skulle inte jag det? Så idag inget piller, sen imorgon börjar jag  ta dom. Imorgon ska jag till gymet också! Längtar så jäkla mycket!

Shut you mouth!


Nu har jag äntilgen fixat gymkort!! Nu kan inget stoppa mig. Inte nog med det så ska jag börja fasta på onsdag (imorgon?) med finaste, sötaste honungskakan Pam! Vi är så sjukt bra på det här så nu finns inga hinder. Dom som pekar och säger att det gör det visst, känner inte oss! För vi ska minsann nå våra mål. Det är bara att bestämma er nu, ska ni nå era?

Det här ska vara tillåtet på min fasta:
Vatten
Lightdrycker
Te
Kaffe
I nödfall (aka för att undvika att faila):
Sojamjölk (light)
Juice

Mmorpg.


Ååh. Snacka om ett sätt att bli smal, nörda sig! Började spela nostale igen och man glömmer verkligen bort att tänka på mat, vilket är så jäkla awesome eftersom det annars är i mitt huvud hela tiden. Hur mycket har jag ätit? Hur mycket måste jag träna? Tjock, tjock, tjock. Hela tiden.
Så spela får mig att känna normal. Åh<3

http://www.nostale.co.uk/ heter LeroyAna

Gym.

Åh nu är det klippkort på g. Jag ska börja träna! Nu ska jag bli smal smal smal!

08:11.


Fuck va trött jag är. Somnade inte förän runt tre kanske, vaknade tio i sex och sen klockan åtta. Blä jag vill inte.
Igår kväll planerade jag och T hela veckan. Känns både riktigt jobbigt och skönt. För det gör ju så att det löser sig men jag tappar mycket av min kontroll.
Idag och imorgon blir fasta, det känns skönt-
Vad har ni för planer resten av veckan?

090322.


Hade utvecklingssamtal i fredags och jag blir så jävla förbannad. Jag har tydligen inte kämpat för mina bra betyg utan det har kommit til mig naturligt, jag har fått mycket gratis och det är därför nu när det är mycket som jag bryter ihop. Jasså? Jag har inte suttit tusen kväller och knappt kunnat andas för jag är så stressad och haft sån prestationsångest över några utav mina avslutade kurser?

Var på M's födelsedags fest sen, vi satsade på att ta det lugnt eftersom vi skulle till Tass kvällen efter. Men det bjöds på bufé. Det var dock väldigt nyttigt och jag fick typ bara grönsaker och till efterrätt färsk frukt så inte total disaster. Kvällen var som sagt lugn och vi gick och la oss typ halv två. Fick panik och låg och hyperventilerade till typ fyra.

Lördag vill jag inte ens prata om. Men det slutade med att jag låg och spydde på toan iaf.
Söndag blev bio, sushi och lite mandlar.
Hur var eran helg?

Skogsdungen.

Ni glömmer väl inte att ansöka till pam's underbara forum?

http://skogsdungen.webbland.se/

12:17.


Jag är nästan lite förvånad över mig själv. Jag åkte till skolan fastän jag missat alla lektioner för jag försov mig. Ska visserligen ha utvecklingssamtal vid fyra, men det är vid fyra! Men jag pratade med min lärare och jag gör dom uppgifterna jag missde på lektionen nu istället. Medans jag väntar på T.
Undrar om han blir arg. Hoppas inte det. Han borde hunnit lugna ner sig iaf tills han kommer hit för jag var ärlig och smsade att jag försovit mig.

Mötet igår gick bra. Dom i princip lovade mig att jag skulle få bo kvar hos T. K (min soc arbetare) sa något i stil med "Leroy, hur länge har du bott här nu? Två och ett halvt år. Tror du verkligen vi skulle tvinga hem dig när du om ett halvår fyller arton?". Efter jag fyllt arton kommer det dessutom vara mina soc arbetare ensamma som bestämmer om jag får bo kvar eller inte, nu måste det skickas upp till indivudutskottet och bedömas. Så då blir det ännu mindre stress.
Kommer få bo kvar under hela min skolgång så jag kommer inte bli utslängd så fort jag blir arton heller. Men hon tyckte jag skulle ställa mig i bostadskö första November, månaden jag fyller år.

Satte föresten så att jag måste acceptera era kommentarer innan dom publiceras. Det är inte för jag är orolig över vad ni skriver. Jag kommer alltid publicera om ni inte ber om annat. Det är bara lättare att hålla koll på vilka man har svarat på och vilka man inte svarat på då :)

Feber.


Jag måste fått någon sjukdom slängd på mig eller nåt. Enda vettiga förklaringen.
Som det är nu har jag bara obeskrivlig ångest över allt. Jag klarar ingenting. Känns som en viktig del av mig bara försvunnit och det som är kvar har kastats om så jag vet inte ens vilken bit som saknas.
Jag har fått dängufeber eller nåt.

Action 3.0.


Okej, det är ett helvete att dra ut på det. Jag är förföljd av varenda fucking lärare. "Hur mår du? Du vet att du nu har mycket att ta igen. Mår du riktigt bra? Vart har du varit?". T.o.m rektorn ville prata med mig! Undra om jag hade haft samma problem om jag gick i en större skola...
Aja, webbläraren var den jag bävade för att mest träffa och det är väl han som har varit mest förstående. Jag har ju faktiskt jobbat med det jag borde gjort - fast hemma.
Nu ska jag upp och prata med min mediakommunikations-lärare och projekt och företagande-lärare. Usch jag vill inte.



Eller okej jag är lite stolt över att jag kom iväg och nu kan jag äntligen skriva ut en massa thinspo bilder att sätta upp i mitt rum!

06:49.


Det känns helt otroligt. Jag är uppe, påklädd och faktiskt fortfarande bestämd över att gå till skolan -  på min tidigaste dag! Jag är ofräsh och äcklig men det får jag vara, jag orkar inte bry mig.
500 kcal idag känns som om det inte kommer hända. Ätit tre stycken vindruver och det känns som det räcker, har ingen som helst aptit och känner bara ångest i magen. Så mycket mer blir det inte! Det är tur att dom två första dagarna är lite frivilliga upp till 500.  Jag ska försöka att inte fuska på resten! Måste ju följa den nogrannt för den ska funka.


Nu kör vi! <3

Fuck.


ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest.
Jag sa till T att jag hade gått till skolan hela veckan fast jag inte har det. Jag hade inte behövt ljuga, han vet ju att jag mår sämst. Men jag vill vara duktigt, jag vill vara bra.
Fan jag ångrar det. Ska jag säga som det är när han kommer hem igen? Jag tror det. Kommer nog må sämre av att inte göra det.

Jag ska fixa skolan nu. Blivit något mer motiverad och tillskillnad för en månad sen så har jag nu överdrivet mycket tid till att fixa den. Så blir det när man klipper av alla trådar som finns tillgängliga att klippa av. Jag har insett nu att M, trots att jag inte kan prata med henne och jag stör mig på henne väldigt ofta trots allt är en otroligt bra vän eller åtminstone jävligt trogen vän. Tillskillnad mot alla andra har hon inte accepterat att jag försöker isolera mig. Hon tvingar nästan ut mig. Och det är jag fan sjukt tacksam över nu.

Peppen är hög på att gå neråt iaf. Eller jag tror det går neråt. Vågar inte väga mig, inte efter Dalar besöket då T proppade mig full med mat.
Vi ska klara det här eller hur? I sommar ska vi kunna hoppa runt i badkläder och allt kommer vara fast och slätt.<3
Hur har eran vecka gått hittils?

Soy.


Jag vet. Jag skäms.
Men jag skulle faktiskt gått om jag inte hade försovit mig. Vad är det här för skit egentligen? JAg har vaknat runt sex varje morgon i en vecka men när jag måste upp då så går det inte. Det är ju awesome.
Imorgon kommer soc hit, eller familjearbetarna, kommer inte ihåg. T verkar orolig. Eller han har pratat som om jag inte kommer få bo kvar här.
Jag måste bo kvar här.

Idag börjar jag nog på abc- dieten igen. Från början och nu ska jag göra klart hela. Alkohol kommer jag räkna utanför dieten
Dag 1: 500 kcal eller mindre.

Min plan:
Frukost: Ett halvt äpple | 40 kcal
Lunch: Ett halvt äpple | 40 kcal
Middag: Morot och curry soppa | 52.5 kcal
(Kväll: Ett halvt äpple | 40 kcal) Bara om jag känner sug
Totalt:  132.5 kcal (172.5 kcal)

23:12.


Jag vet att allt verkar vara mörkaste natten när det gäller min pepp. Men det är den inte, jag lovar! Visst jag har blivit nästan (men bara nästan!) lika ångestfylld som innan jag flyttade till T men maten går faktiskt bättre. Ska försöka skriva lite mer poseitivt för eran skull.
Det är min blogg jag vet. MEN jag kan skriva av mig och vara positiv på samma gång! Den ni!
Idag är andra dagen på mitt brödförbud och det går awesome. Letade hetsmateria i köket efter jag kom hem från M. Men satan, jag har lyckats tömma det rätt rejält, eller så har jag varit awesome och satt upp min förbud - bröd och flingor. Och jag klarar av det! Från och med nu ska jag se på bröd och flingor så som jag ser på kött - total förbjudet! Jag tror faktiskt det kommer gå rätt bra.
Okej, jag vet att jag verkar som värsta fail personen nu. Glad över att jag inte ätit bröd. Men seriöst, bröd har varit värsta triggern för mig på sista tiden. Åt jag en så kunde jag inte sluta! En brödskiva och jag började hetsa.
Och jag vet att två dar inte är någonting alls. Men nu är det två officiella dagar, har varit utan bröd längre. Men måndags var officelt sluta-äta-bröd-dagen!

Mindre bra var att jag åt som en gris hos M. Visserligen dagens enda intag men känns aldrig bra att tjoffa i sig allt på engång.
 
Dagens pros:
  • Hetsfri dag.
  • Kunde stå emot brödets makt! (Ja, eller nåt sånt)
  • Jag kunde ta mig utanför dörren.'
  • Tränade, visserligen väldigt lite men alltid något, imorse.
  • Jag är kär i Jane Eyre.
Dagens cons:
  • Middagen blev överdriven som alltid med M.
  • Ångesten är olidlig.
  • Kom inte iväg till skolan för jag suger.
  • Tjock
  • Jane Eyre finns inte på riktigt och om denna så kallade fula varelse hade funnits, så hade hon funnits på 1800-talet och då kanske jag hade varit lite väl ung för hennes smak.
Nu ska jag svara på era fina kommentarer<3
Imorgon ska jag till skolan, snälla ge mig lite styrka!

08:38.

Jag ångrade mig, haha. Men jag tänker såhär, det var lite bättre igår, ännu bättre idag. Men för den skull inte bra. Så jag väntar idag och går imorgon? Vad tror ni?

08:25.


Jag är uppe!! Påklädd, visserligen inte sminkad, borstat tänderna. Jag tror faktiskt jag kommer iväg idag.
Har visserligen ångest över att träffa alla. Fan
Önska mig lycka till!<3

Clean Bitch.


Hihi. Kom aldrig iväg till skolan, men det går framåt iaf! Jag har inte suttit i garderoben hela dan, jag har faktiskt städat! Riktigt jävla ordentligt också. Städa ut lådor och sånt där. Om någon behöver några kondomer har jag typ hundra som jag verkligen inte planerar att använda, haha! Rensade också ut kläder jag ska arkivera tills jag blivit smal igen. Inget fuskandes här. Är man så fail som jag ska man ha fail kläder tills man är bra igen.
Helt ny start alltså.
Jag ska börja med att sluta äta bröd, jag fattar inte hur jag började äta det igen. Det var totalt förbjudet innan, det var värre än massor av saker. Så nu ska jag skärpa mig, jag har ju klarat det innan. Så från och med idag noll tolerans mot bröd.

Vet ni vad jag mer gjorde? Bakade veganska muffins, gjorde dom så nyttiga som man nu kan göra muffins. Dom blev i vilket fall betydligt nyttigare än vanliga mufins. Trots det, tog jag inte en ända. Utan gav alla till T och E. Åh vad duktig jag kännde mig! Bara luktade på dom och kände att det räkte mer än väl. Mmmhm!

Garderob.


Fick ryck och gick och satte mig i min garderob.
Det är ganska ont om plats men det är mörkt och tyst.

08:37.


Jag borde som vanligt dra till skolan. Men jag orkar inte. Jag sa klart och tydligt till T att jag skulle gå. Han frågade till och med flera gånger, som om han tyckte att jag inte ska gå.
Ångest, ångest, ångest.
Ångesten har inte ens med mat att göra längre, eller såklart har jag den också men nu känns det som innan jag flyttade hit. Ett konstant svart hål i magen som suger i sig ångest. Just lovely.
T frågar mig varannan minut hur jag mår. Börjar bli rätt tjatigt. För det jag vet ju inte, eller ibland vet jag och då säger jag det. Men oftast är ångesten bara där och jag har ingen aning om varför men den biter och river sönder mig.
Han måste dessutom ha ett  "ordentligt" svar. Det räcker inte med att säga "jag mår okej" eller "jag är trött". Vilket är sjukt frustrerande för jag vet inte mer än så. fan.

Mobil.

Jäva helvete. Fick precis reda på att jag glömde mobilen i Dalarna. E kommer visserligen hit på torsdag. Men gah, det är ju nästan en hel vecka. Jävla skit.

Dalarna.


Ah fuck. I torsdags morgon ringde jag D, han är min familjs socialarbetare eller terapeft. Hade panik, behövde få hjälp. När jag kommer dit och han la sin hand på min axel för att visa att han var där bröt jag ihop. Grät och skakade i nästan 2h innan jag kunde prata. Sen pratade vi i kanske en timme och han tyckte att jag skulle börja gå till bup igen och kanske börja gå på anti-depp. Kanske skulle vara något?
Kanske inte. Bup kommer det bli iaf.
D ringde sedan T och berättade att han måste komma hem så dom kunde prata och fuuuck vad mitt hjärta gjorde ont av att se hur sårad han blev av att jag inte ringt honom.
Efter dom hade pratat åkte D tillbaka till soc och jag och T pratade.
T ska ha mer koll på mig nu, kolla att jag äter, sover, tränar och pratar.
Eftersom han kommer hålla koll på mig nu måste jag börja träna ordentligt. Nu har jag kunnat leva på att inte äta och slippa träna. Men nu måste jag äta och då måste jag träna annars kommer jag bli fetare och fetare. Faan.
Eftersom T skulle til Dalarna var jag tvungen att hänga med. Fyfan va mycket jag ätit. Jag är verkligen allt eller inget. Så om jag ska fixa det här måste jag skärpa mig ordentligt.
Dalarna var annars awesome. Det var lugnt och fridfullt. T's föräldrar har en stor bondgård och deras hus är verkligen sjukt mysigt. Satt en hel dag på vinden och kollade igenom lådor och byråer. Läste ett över hundra år gammalt kärleks brev! Åh, säger jag bara! Och alla gamla hattar, skor och kläder! Jag var lyriskt. Var sjukt ledsen över att jag lånat ut minneskortet till min kamera.
Får väl bli nästa gång.
Själv har jag haft galen helg. Hur har eran helg varit?

Borde.


Jag veeet!! Jag borde gå. 75% frånvaro i Mars. Men jag orkar inte! Vill inte.
Gah. Jag går, men kommer sent. Försöka smyga in? Ja det går. Historian ska jag gå på så är det bara. Webb bryr sig inte T om. Kommer antagligen få G (ja eller IG) när jag kan MVG. Ah fuck.
48h utan sömn, förlåt för jag skriver så hackigt och konstigt.


Heartbeat.


Du-dunk. Du-dunk. Du-dunk.
Ville inte sova så tog en efedrin för 40min sen. Nu leker mitt hjärta med mig. Imorgon ska jag till skolan. På något sätt förklara varför jag inte gjort något. Fastän jag gjorde något. Raderade det för jag blev så frustrerad.
Ska låna skolans awesome skrivare och skriva ut en massa mysthinspo och bara fylla hela mitt rum. Det är verkligen på dags att det blir lite personligt. Om jag städade skulle vem som helst kunna bo här. Jag vill att det ska synas att det är jag som bor här även när det är städat och fint. Speciellt då.
Vad gör ni för att göra era rum mer personliga?

22:10.


30min av äckelpäckel fotboll. Fyfan för att passa barn.
Visserligen lite träning. Men herregud, slå sönder fötterna mot korridor väggen är fan inte nice. Och jag är lika dålig förlorare som dom. När jag leder ska vi självklart börja om från början. Snorungar.
Att en så liten sak som spela fotboll kan göra en så arg, haha. Viljan att vinna är inte liten ens mot två ungar i sju års åldern.

Imorgon blir det skolk igen, fast jag ska dra till min gamla skola och fota lite med L. Tråkig uppgift i foto, som jag visserligen redan gjort. Men det är roligare än att sitta vid en dator hela dan. Kanske hinner iväg till simhallen också.

M fyller 20 på måndag och jag har ingen aning om vad jag ska ge henne. Panik. På något sätt vill jag ge henne något som hon kommer komma ihåg på riktigt. Jag vill att hon tänker tillbaka på 20:års dag och minns något om att vi var vänner när hon blir gammal. Det är nog lite svårt för jag vet att R kommer ge M något att ha på ringfingret. Är jag fånig?
Jag vet inte, men ibland känns det bara som att jag när som helst kommer dö och på bara någon månad kommer jag vara bortglömd. För vad har jag lämnat för avtryck? Vart är det någonstans? Jag har inte gjort någon skillnad. Om jag dör kommer inte något ekosystem förändrat. Allt kommer vara som innan. Det gör mig panikslagen.

Sushi.


Blev sushi till lunch, så min oplanerade fasta blev avbruten. Sånt händer. Lite ångest får man såklart, men orka vara negativ. Här ska det bara vara positiva tankar!
För nu i helvete går det ju riktigt bra! Eller åtminstone mycket bättre än vad det gjort på senaste tiden. Jag är snart nere på det jag var nere på innan hets veckorna och det känns så gaaaalet skönt.
Träningen börjar komma igång väldigt smått, men bättre än inget och förhoppningsvs ännu mer när äckelsnön försvinner bort.
Hur går det för er?

School.


Hoho, gissa vem som är uppe! Ska dra till bussen om typ två minuter, men tänkte springa in hit och lämna några ord.
Inte för att det hänt så mycket intressant. Förutom at jag nog inte kommer äta något idag heller, orkar inte. Mår bra nu.
Eller vänta, jag fotades igår. Fotografen var helt awesome, hans bildidér skulle jag kunna döda för! Stog på plattan i bara en tunn kläning utan strumpbyxor/leggins, då vet man att man lever iaf!
Puss på er! (Märks det att jag är glad :) :) :) )

Sov.


Nationellaprov i engelska idag. Men eftersom jag är så awesome och har tentat av engelska B så är jag ledig, hell yeah. Men imorgon ska jag verkligen, verkligen dit.
Jag nådde veckans mål, men det var knappt. Äckelpäckel hetsningar som inte vill sluta. Men det går neråt iaf, men det är jobbigt att kompensera hela tiden. Början av veckan gick asbra, sen gick det sämre. Men jag är fortfarande taggad! Den här veckan ska jag klara också. Det går sakta men det är okej, för det går fortfarande neråt. Så att den 30 Mars ska jag nått ett delmål. Det ska jag gjort.
Idag blire ingen mat för mig. Vill börja veckan ren.

Intag:
1 piller
20+ laxerande droppar

Vad har ni för planer och mål den här veckan?

Meet the Perfection.


Asmysig träff blev det minsann. Te och en massa prat.
Var ju både på dungen träffen och gröna-sidan träffen. Dungen träffen var väl mer givande när det gällde pepp för på gröna-sidan träffen  hade en tjej tagit med sig en kompis och jag tror inte någon hade någon aning om han visste något om hennes äs och därför inte ville förstöra något. Men vi hade trevligt för det. Mycket skratt och prat.
En tjej som kom på gröna-sidan träffen var sjukt fin! Jättesmal och jättefina nyckelben.
Vill lätt gå på flera träffar, det var skönt att träffa människor som är i ungefär samma situation och man kunde koppla av för en liten stund. Slippa ljuga

Home.


SERIÖST? Jag är hemma igen. Jag måste skärpa mig, jag hade t.o.m nationella prov idag!
F.o.m måndag måste jag lägga mig senast elva. Så är det bara. Det är ju dessutom medans man sover som kroppen förbränner som mest har jag hört. Så sova är viktgt!
Nu ska jag in till stan istället, hitta något awesome. Iiih idag är det dungen-träff. Sjukt nervöst.
Usch, har ju blivit värsta fettot. Men det går neråt iaf, det gör det.
Fastan har jag brutit men tagit upp igen idag. Hoppas det går bättre den här gången.
Hur går det för er?

Hemma.


Varför stannade jag hemma från skolan idag? Ingen fucking aning.
Visst var jag trött, men skulle jag tagit en effe så hade det ju varit löst. Aja, nu är jag uppe iaf, ska mata råttorna snart och sen klä på mig. Funderar på att åka och simma också. Ja, jag gör nog det.

Dag 2.


Känner att jag borde uppdatera oftare. Men vill inte uppdatera massa emo inlägg hela tiden. Blir väldigt tröttsamt kan jag tänka mig. Så det blir färre och inte lika emo inlägg istället.
Kunde inte sova i natt. Så jag såg på en hel massa film, det mesta har jag sett innan. Men det var många favoriter som Reign Over Me. Så sjukt fin film!! Får rysningar och tårar i ögonen varje gång typ.

Jag funderade på att gå och pierca nacken idag, men tror inte jag gör det för det är egentligen en belöning jag ska ge mig själv när jag når 45kg. Så förhoppningsvis i slutet på den här månaden, det är iaf vad jag beräknat det som.
Räknat ut att jag bara behöver gå ner 0.2kg om dagen och just nu ligger jag lägre än vad jag beräknat att jag bör göra. Vilket är awesome! Så snart får jag nog min nackpiercing<3
Har ni några belöningar när ni når ett mål?

12 Mars.


Fast until the 12th of March.

Tryck F5 om du inte ser nya designen.
 

RSS 2.0