Shower.

In i dushen sen gå och handla! Det är planen. Troligtvis blir det städning efter, det är bra. Får mig att må bra. Nu är det dags att det rör på sig!

Uppåt.


Det är lite bättre idag. Kunde sätta på mobilen en liten, liten stund och igår kunde jag logga in som offline på msn. Sen känner jag mig lite, lite gladare. Så idag kommer jag förhoppningsvis ut, kanske gå till affären och handla maten för imorgon. Det blir ca 6km, inte så mycket egentligen. Men det är alltid något.
Kanske ska sova hos mina föräldrar idag. Dom har tjatat på mig hela vecka och jag sa innan lovet att jag skulle komma hem. Men jag tror inte jag vill, tror inte att jag orkar.

Idag ska jag ju dessutom köpa min London biljett!! L, T's barn, fyller år idag. Vilket antagligen kommer firas imorgon med tårta och semlor. Ibland är jag extra tacksam mot min moral. Slipper all grädde och sånt äckligt. Inget tjat på att jag ska äta det heller. Så jag tittar väl på och dricker min light saft och sen på eftermiddagen kommer M och R för att äta middag hos mig. Funderar på att låtsas att jag har magknip eller nåt och bara få i mig pyttelite.
Fast lite vin hade inte suttit fel... Kanske ska fråga T om han tycker det är okej att vi gör det. Han tycker ju att det är okej att jag dricker på fester så varför  inte lite vin till middagen? Fast det är ju visserligen medans han är hemma och kan se det så då kanske han känner annorlunda för det. Vi får se helt enkelt.
Vad har ni för planer för helgen?

14:13


Get moving. Suttit i min säng hela dagen och tittat på Lie to Me. Gick bara upp en liten stund och gjorde lite gröt.
Måste ut egentligen. Måste röra på mitt äckliga fett. För smal vill jag ju bli.
Ingen middag med M ikväll iaf, det slipper jag. Hon är jätteförskyld så åter igen är middagen framflyttad. Vilket jag är otroligt tacksam för.
Vill inte nu, inte nu när det äntligen går lite bra igen.

Förälder.

Men fucking bajs. Trodde jag skulle komma undan. Låsa in mig på mitt rum och vara helt isolerad. Men såklart får mamma tag på mig ändå. Så nu ska jag dit och ha ångest.
Vill inte få panik på bussen, men så kommer det väl antagligen att bli.

Rädd.


Jag hatar när jag blir så här.
När jag flyr från kontakt. För när jag gör det är det som om min kropp vet att något kommer hända. Det är en jättekonstig känsla. Det är som blodet liksom bubblar. Så som jag tänker när folk säger "sprudlar av glädje" ungefär så känner jag i blodet, fast inte glädje.
Stänger av mobilen, loggar inte in på msn eller någon annanstans där jag vet att folk kan veta att jag är där.
Det är därför jag älskar bloggen så mycket. Jag kan vara inloggad här utan att personer vet att jag är här. Såklart vet ni ju att jag är här så fort jag lagt upp det här. Men grejen är att det vet ni inte. Jag kan ha klickat ner sidan sekunden efter jag skickat det.
Här känner jag mig säker.

Walk.


Tio över nio knackar min pappa på dörren. Hade visserligen tänkt gå upp då men då hade jag tänkt gå ut på en joggingrunda inte åka och handla present till Mamma. Men så fick det bli.
Vi gick runt rätt mycket så det blev några steg på stegräknaren ändå. Det jag känner mig duktigöver nu är att jag hade viljestyrka till att hoppa av tre stationer innan jag skulle av. Därifrån hem till mig är det ca  tre km och det tog bara 30min att gå den sträckan. Så nu ska jag skärpa mig och alltid gå av där och gå hem. Dessutom ska jag minst två gånger i veckan gå dit på morgonen. Visserligen kommer jag inte få någon sittplats då. Men man bränner ju mer kalorier om man står så det är ju bara bra.
Vad har ni för planer idag?

Jag har dessutom hämtat blanketten för körkortstillstånd!

Less fat but still fat.


Det går neråt! Vilket såklart är bra. Men fortfarande fet, fet, fet. Måste tillbaka, det måste jag verkligen för det här är inte acceptabelt.
Ca 400kcal idag och då överdriver jag lite. Blev ingen middag med M för jag glömde stavmixern hemma. Så det blir uppskjutet och det är ju rätt skönt.
Kollat priser på resor nu, ca 800kr för tur och retur! Asnice. Men kan inte köpa förän på lördag, jag får hoppas på att priserna ligger på ungefär lika då. Annars har jag inte råd att åka ner till blekinge/växsjö, vill så gärna dit och träffa Pam, Zipp och DietMe. Så söta och underbara personer är svårt att hitta! Nästan så jag tror att min hjärna hittat på dom för att jag inte ska känna mig ensam.

Åh va söt Bells var förresten!! Sjukt peppande att träffa någon i liknande situation och känner likadant om det.
Vi gick på kafé och drack grönt te och pratade i typ 3 timmar! Vi hade säkert kunnat suttit längre om jag inte var tvungen att gå eller om jag hade kommit i tid(!!).

Sleep tight.


Men ffs! Orka försova sig idag! Idag ska jag ju träffa Bells. Stackarn måste vänta i en timme ungefär för jag tyckte sova va en bättre idé. Fuck!
Men hon väntar iaf. Sjukt gulligt av henne. Så nu ska jag klä på mig och åka. Eller bussen går inte förän om en halv timme. VÄRT att bo ute på landet.
Idag är tydligen fetisdagen! Passar bra att träffa Bells då, haha.

Light Night.


Dagen har gått bra! Eller hade ju tänkt mig mindre, men sånt händer. Höll mig till dieten iaf, det blev 435kcal tillslut. Max var 500 och det är samma imorgon.
Så imorgon blir det ingen mat fram till middag som jag kommer äta med M. Har räknat på att det borde bli ca 470kcal men då har jag gett mig god marginal. Behöver inte äta så mycket. Så förhoppningsvis kommer det ligga på 380kcal eller nåt.

Fick tillbaka min dator idag förresten!! Eller jag fick en ny dator, för min kaffedator kunde inte räddas och den är typ dubbelt så bra. Dubbelt så stor hårddisk iaf, 1gb mindre ram men den kompensear hz

På lördag bokar jag mina London biljetter!! Kommer kanske åka till blekinge några dagar innan så jag kan träffa Zipp innan min resa.
Måste börja spara mer pengar. Under London resan planerar jag att pierca mig, festa och shoppa! Åh jag längtar.
När jag kommer dit ska jag vara smal! Borde helt klart klara av att gå ner till 42 på den tiden. Helt klart.

Någon mer än jag som såg "the truth about size zero"?
Det var sjukt peppande. Hon gick ner 6 kilo på 30dagar och då ville hon inte gå ner i vikt. Hur ska jag då kunna vara sämre när jag vill gå ner i vikt? Så nu är jag sjukt peppad!

0950


Idag bär det av till familjebehandlarna. Vi kommer prata om hur det gick med mitt nej. Det gick ju inte direkt bra alls.
Blev blåmärken på hela kroppen och ångest i två veckor. Woho! Men jag ska fortsätta försöka iaf. Det ska ju bli bättre var det sagt.
Idag påbörjar jag abc-dieten. Ska klara den! Så är det bara. Egentligen borde jag vänta en vecka och fasta den här veckan, men får fasta en vecka efter dom 50 dagarna. Det kommer gå fiint! Någon annan som är på? Måste komma igång med träningen ordentligt också, det går inte bra alls. Skärpning på G iaf.
Jag ska bli smal, smal, smal<3

Förlåt för jag är så dålig på att updatera, ska försöka bli bättre!

Heartbeat.


Fuck, fuck, fuck. Jag är stressad till tusen och känns som jag kommer tappa allt närsomhelst. Här kommer mina liknelser igen! Det är som att jag vet att den där sista droppen kommer närsomhelst och glaset jag har är så fullt så den lilla droppen kommer krasha ytspänningen. Allt kommer välla över och jag kommer tappa greppet.
Det är ffs lov nu! Jag har slutat, men jag sitter kvar i skolan. Lovet har börjat, men jag är kvar.
Vill ha tillbaka min dator. Om två veckor skulle dom kontakta mig igen!! FUCK IT! Jag lämnade ju in den för hundra år sedan. This sucks.


Translation:
I'm to stressed out to think straight. An endless loop of angst and confusion.

Funny.

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take


Dag 2.


Två dar ska inte vara någonting. Det ska vara lätt. Det är lätt! Det är inte okej att faila nu. Så det är bara att inte göra det, så enkelt är det. En dag klarar vem som helst, två dar klarar vissa. Resten är starka.
Det kommer vara krångligt ikväll dock, jag ska sova hos M. Ikväll blir det nog inga problem för jag kommer dit runt nio- tio tiden. Så det är bara att säga att jag redan ätit. Problemet blir imorgon, hon äter alltid frukost! M's syrra går i min klass och hon har sagt att M tvingat i henne frukost trots att hon är morgon illamående. Så jag måste komma på en bättre ursäkt. Jag vet bara inte vad. Men inget ska komma i min mage så är det bara! Finns inget alternativ.


Translation:
Day two today and it's going fine, why shouldn't it? Two days I can manage, it's the third day thats critical. After that I go on routine and should be fine.
Today (or maybe tomorow) will be a challenge, I'm going to sleep at my friend M's place tonight. I'm not gonna be there until maybe 9- 10pm tonight so I can just say I ate before I came. But tomorrow morning! M always eat breakfast, I could blame morning sickness. But I've heard that, that excuse don't work on her. Crap.

Change.Change of plans! Det blir fasta ändå. Börjar imorgon den 17:e Februari och kör först en vecka och sen en vecka till om jag mår bra. Jag är inte gjord för att äta har jag insett så varför tvinga det på mig? Någon som är på att fasta tillsammans med mig?
Tänker inte väga mig förän efter sportlovet och då ska det blivit bra igen. Då ska jag fixat till alla fel. Jag ska komma tillbaka smalare och snyggare än någonsin.

Jag har min red book för motivering. Skriver ner allt jag gör/ ska göra. Vad jag äter och hur mycket. Hur mycket jag träna och hur mycket jag gör av med. Den är underbar<3

Red book.


Försöker nu, faktiskt. Skäms över mig själv! NMen nu fyfan, jag har gjort en strikt planering. Vilket jag tror blir bra, för tillfället  kan min hjärna inte koncentrera sig ordentligt. "Men en påse chips är ju ingenting, den kan du äta" typ. Men om jag har en planering behöver jag bara läsa vad jag ska göra och inte tänka mer på det.

Jag vill, vill, vill fasta. Känslan när man fastar är så underbar! Men jag vet att jag inte har kontrollen just nu. Den här veckan ska jag få tillbaka den och så fastar jag veckan efter den här. Det tror jag blir bra.

Jag ska komma ikapp men kommentarerna också. Ni är awesome<3

Cirkel.

Hets -> spy -> ångest -> hets -> spy -> ångest


Vad fan hände?

Resume.


Åh.. Ska skriva cv, men fysatan vad det är svårt!! Ännu svårare på engelska dessutom. Vimmel fotograf liksom, vad heter det på engelska?
Måste få klart det här nu. Annars kanske jag inte kan åka i Mars. Det skulle ju suga rätt hårt!

Gjorde värsta balla spelet idag på programmeringen. The Flundras Quest. Felix Adventure<3 Man är en orange flundra som äter turkosa bläckfiskar! Får print screena någon dag. Det är awesome!

Do the math.


Jag förstår vad man menar nu när man säger att man måste vara bra på matte för att vara bra på programmering. Eller jag skulle inte säga att man måste vara bra på matte, men man måste kunna matte. Veta hur man gör.
Jag ser formlarna dom pratat om och det är fucking amazing!<3
Fast jag tycker fortfarande flash suger. Segt som fan, men det blev roligare nu när vi skriver och programmerar på "riktigt".

Det går framåt, eller neråt kanske man kan skriva. Det gick skit förra veckan men det verkar som jag kommit tillbaka nu. Starkare än någonsin, det här klarar jag. Sjukt pepp! Ta i trä.

090209.

Idag börjar jag med Anna Skipper - metoden. Alltså skriva ner exakt allt jag får i mig. Varje glas vatten, varje tuggummi, varje piller. Allt ska med.
Jag har bestämt mig att fota allt jag får i mig snarare än att bara skriva ner det. I slutet kommer jag få se det sammanställt och jag tror det kommer vara väldigt peppande. Hittils har jag bara fått i mig några klunkar pepparmynts te. Idag blir det nog inte så mycket mer.
Jag hade rätt när det gällde att jag bytte vad jag ska göra på friidrotts dagen. Istället för att bada ska jag åka skridskor. Från nästan inga kläder, till så påklädd man kan bli.

Bara människa.

Iskall. Skillnaden? Inget hutter, eller hackande tänder. Men ändå iskall. Jag vill inte frysa.
Hatar att frysa. Jag hatar vintern.
Men jag älskar att vara kall, iskall. Nudda någons hud och känna hur håret reser sig på deras kropp. I love it.
Mitt mål - overklighet.
Jag vill leva i en fantasivärld som inte finns. Men jag ska komma så nära som möjligt. Millimeter från overkligehet. Andas imma på overklighetens glasvägg.
Iskall, vacker, tunn, lätt och vit som snö.

Sleep.


The time for sleep is now.
It's nothing to cry about,
'Cause we'll hold each other soon.
In the blackest of rooms.


Sentimental och nära till tårar hela tiden. Orken ligger inte på topp. Idag är min dag, trots tårarna. Min dag att ta ikapp mig själv. Jag ska baka bröd och annat gott. Inget ska jag visserligen äta, men jag ska lukta. Känna doften av varmt bröd.

Mjölk med kaffe

Jag saknar henne. Hennes kram. Hur hon höll om mig. Jag tröstade inte henne, vi tröstade varandra.

Zero.


Nu ska det bli ändring. Vet ni vad jag gjorde? Jag skrev upp mig på simning på friidrottsdagen, gissa när den är? På tisdag. Jag vill att folk ska titta och äcklas av min kropp och känna mig förudmjukad. Njae inte direkt. Men det blir peppande och kommer i slutet antagligen gå till något annat istället. Men just nu är det asbra pepp. Fasta från och med nu till på tisdag alltså.
Den här veckan har gått fullkomligt åt helvete, det suger verkligen asmycket. För veckan innan gick ju asbra. Men jag har ju mig själv att skylla. Så nu måste jag ta igen det.
Ska försöka planera in en långtids fasta snart också. Ska se så den verkligen kan passa in så jag får det så lätt som möjligt.

Hemsida.


När jag får tillbaka min dator ska jag börja programmera en hemsida. En pro-ana hemsida, eller det ska fungera ungefär som en community/ privat forum. Jag kommer köpa ett domän namn så det kommer bara vara namnet.com inget gratis skit. Jag behöver dock lite brainstorming hjälp med namnet. Någon som har några bra idér?
Har påbörjat designen och den kommer bli helt awesome. Proffsig, lätt skött, lätt navigerad och plain awesome!

Orkade inte gå till skolan idag trots att jag inte är sjuk. Kommer nog dra dit i tid med att Historian börjar dock, vill inte missa mer. Älskar det ämnet. Helt underbart.

Jag ska till L i helgen. Nervöst

Magsjuk.


Magsjuk eller överdoserad? Vet inte riktigt. Bryr mig inte riktigt. Förutom för piercingens skull såklart. Vill inte att den ska bli infekterad. Det blir den inte. Det tillåter jag inte.
Gjorde våfflor idag, med egengjord solroskärnmjölk. Fysatan va goda dom blev! Kan visserligen vara för det var hundra år sedan jag åt våfflor, inte sedan jag blev vegan eller flera år innan det heller. Dem var så klart inte lika kcal tjocka som vanliga våfflor och jag har redan spytt upp dom, p.g.a magsjukan. Härligt. Eller nåt.

Eftersom jag bloggar lite konstigt just nu utan dator kan ni ju följa min blogg på bloglovin eller maila mig på quixotic.blogg@gmail.com.

Pussel.

Jag faller isär. Jag känner det, bit för bit lossnar delar av mig. Mitt lim har försvunnit någonstans, eller det kanske aldrig fanns?
Jag kanske använde såndär tejp man använder som liten, sån där som håller ett tag men sedan är lika fungerande som en plastpåse. Ni vet såndär tejp som ser ut som vanlig genomskinlig tejp, fast är liksom som en dimma, den är inte klar och tydligt genomskinlig men inte heller ogenomträngligt vit. Plastpåse som kväver mig istället för att hålla mig på plats.
Var tar bitarna vägen? Vart kan jag plocka upp dom?

Steg.


Från och med idag ska jag minst gå 10 000 steg! Det är ett måste och jag ska klara det! Börjar med en promenad nu på morgonen. Det här klarar jag.
Eftersom jag fastar så ska jag inte träna hårt så promenader funkar nice. Helgens synder ska nu förvinna! Egentligen borde jag ju träna och inte fasta, det är ju det bästa. Men sån är inte jag, haha. Jag är tjockisen som hatar att röra på sig. Mycket lättare att fasta.
Men jag och M ska börja gymma och simma! Helt jävla awesome! Ska spara till årskort så sparar den här månaden och nästa så ska jag ha råd. Måste köpa snygga kläder och bag också så man känner sig riktigt motiverad!
Visserligen är jag redan sjukt motiverad, behövs bara en snabb blick i spegeln och jag ser att jag är i big need av träning.

Promenad dag.


Idag ska jag ta vara på mig själv. Inte göra annat än ta hand om mig. Eller fram till tre iaf, då ska jag hämta byxorna jag köpte i fredags, dom var tvungna att läggas upp. Efter det drar jag till M, eller R blir det ju men det är ju för att träffa M. Lanet sög tydligen så jag missade inte direkt något. Nästa helg är det äntligen fest iaf. Så trött på att bara sitta hemma.
Imorgon börjar jag fasta igen. Fem dagar minst den här gången, det blir lagom.

Nu ska jag gå en lång promenad sen hem och dricka te och läsa ut Twilight.

RSS 2.0