Låtar.Korv.


Mitt lugn existerar inte atm. Jag ska lösa det, det ska jag. Det löser sig alltid tillslut.
Maten går skit, det ska jag också fixa. Men jag har börjat röra på mig mer, det är ju awesome. Vad som inte är awesome är känslan av ensamhet. Den är skit.

Skog.

Usch jag orkar inte.

Funderar på att åka och pierca mig, bara för att jag kan. Haha. Vill känna lite fysisk smärta. Det vore awesome.
Bög också

Avslut.

Avslutade fastan lugnt idag. En halv kopp välling med psylliumfrön. 77kcal.

Bok.


Skak, skak, skak.
Fyra dagar av fastan har nu gått och mina naglar blir blåare och blåare. Tro det eller ej, men jag tycker det är peppande även fast jag hatar att frysa. Men jag ser förändring.
Om T inte blev så sur på att jag har slut på varmvattnet skulle jag dock duscha/bada konstant. Ha varmt vatten rinnande över mig, blunda och hålla andan under vattnet. Försvinna.

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag skulle kunna bli straight för Edward Cullen? Well, läser boken nu och gah. Jag är kär i Bella. Varför finns hon inte på riktigt?! Jag vill nästan gråta för att hon inte gör det.
Har ingen chans att få någon flickvän, faktiskt. En tjej har stött på mig under mitt liv och hon är fuck ugly och går i min klass. Men kanske borde satsa på henne, ha någon åtminstone? Njae, jag tror inte det. Känns inte värt. Ge mig Bella istället, då är jag nöjd, jag lovar!

Min katt avlivas på lördag. Fuck it.

Andas i fyrkant. Det löser sig. Allt löser sig tillslut.

Borta.


Ja som ni märker är det ju inte någon direkt aktivitet från min blogg. Men mest störande av allt är ju att jag inte hinner läsa era bloggar.
Kan bara sitta vid datorn vissa tider på dygnet och då är ofta T i samma rum så det går inte så bra det här.
Men jag tog tummen ur rumpan och lämnade iaf in datorn tillslut, nu får vi bara hoppas att dom kan rädda hårddisken! Måste annars börja om på min thinspo samling igen. Känns som jag har alldeles för mycket otur när det gäller datorer.

Började en långtids fasta igår och det har gått awesome! Pam och jag är bäst på det vill jag nog säga! Så vi börjar med sju dar, sen tio, 14 dar o.s.v. Det kommer gå awesome. Helt klart!

090124


Nu ska jag iväg. Måste få min jävla dator fixad. Man känner sig något handikappad. Men det löser nog sig.
P kommer hit idag, det börjar bli obehagligare ju längre tid det går. Jag undrar varför? Kanske för jag råkade säga vad som hände till M när jag var full och hon minns det.
Jag blir påminnd om det så jag inte kan glömma det. Så det gnager hela tiden. Kanske borde prata med honom. Men jag vet inte vad jag skulle vilja få ut av det. Stating the obvious känns rätt onödigt för det leder ingenstans.

Idag ska jag inte äta något, säger inte att jag ska fasta för det kommer jag säkert inte lyckas med när P är här. Men jag ska försöka att inte äta något alls.

Bloglovin.

Men vad är det här, är inaktiv några dagar och prenumerater bara faller bort. /cry.
Dagens i-land problem.
Orkade inte åka in till stan för att lämna in datorn, för när jag hade gått till buss-stationen med datorn och allt i väskan och bussen kommer. Kom jag på att jag glömde kvittot hemma.
Blev bitter och gick på en pw istället. Det får vara bra så här.
Har dock hittat awesome thinspo, men var ska jag spara dem? Sparar länkarna så länge iaf.

Rewind.

Plix?
Anyway, ska iväg och lämna in min dator nu. Skolkar idag igen, jag är för trött. Funderar stark på att köpa en biljett någonstans och bara åka.
Helt seriöst. Jag har ju fått pengar så jag kan ju. Men jag väntar nog tills jag får tillbaka datorn så jag kan ta med mig den, sen åker jag. Jag är trött på allt, alla minnen, alla äckliga människor, alla äckliga leenden och skratt. Jag är trött och behöver planteras om någon annanstans. Jorden är för sur för mina rötter just här.
Fuck it.

Krash.

Maten går fint, när jag vägde mig igår vägde jag mindre än innan uppcon.
Men jag har klantat mig och har hällt kaffe på min dator, wich really sucks. Så jag måste ringa siba och fixa det, vilket antagligen kommer ta ett bra tag.
Funderar på att föröka få igång min gamla dator bara för att typ. Vill ju ha någonting. Kan inte skolka varje dag från skolan bara för att kunna blogga.
Hoppas ni har det bra. Jag saknar er, är grymt svårt utan bloggen faktiskt, haha.

QandA.

Vem är du?
Hur gammal är du?
Varför läser du min blogg?
Dåligt med bloggen?
Bra med bloggen?

Puss

Fail.

Ger väl er lite mer tid att skriva frågor och reedemar mig själv efter helgens hemskheter.
Hoppas det gått bättre för er.<3

Flanellskjorta.


Ibland undrar jag varför jag gör det anonymt egentligen. Någon som känner mig kommer ju märka vem det är anyhow? Dom vet ju när jag varit med dom och vad vi gjorde och det skriver jag ju. Halva sjx vet ju om mitt och M's bråk så dom skulle säkert också kunna lista ut det.
Vad tycker ni? Anonym eller inte?

Sitter här i min flanellskjorta och har en gnaggande känsla i bröstet, fast jag är ändå glad. Det är jobbigt och det gör så jag vill gråta, haha.
Familjebehandlaren ringde mig idag och var nästan helt bestört! Vi har inte pratat sen typ November tror jag, hon typ "Varför har inte du ringt?!?! Jag fattar inte hur det kunde bli så här bla.bla.bla" På finnlandsvenska, det låter faktiskt lite lustigt. Men hon verkade lugna ner sig efter ett tag, sen började hon förhöra mig om hur jag mådde och hur det gått under julen. På måndag ska vi boka några möten. Tror jag ska ta upp det som hände under julen och lite mer om pappa, är trött på att dom bara tror att jag är gnällig tonåring. Men vågar jag?

Imorgon bär det av till Uppsala som sagt... Usch är nog det som är den gnaggande känslan. Känner mig så otroligt äcklig och ful just nu. På uc ska man ju vara så snygg som möjligt!! Faaan.
Så jag är glad/stressad/nervös/ångest. Mmmhm härligt.

Antagligen sista inlägget (sa jag inte det om förra också?)  om det inte finns trådlöst på uc. Om jag överhuvudtaget tar med mig datorn.

Frågestund som är så vanligt nu förtiden kan jag väl också ha då. Svar kommer på måndag!
Fråga vad som helst! - är det för privat svarar jag till den grad jag känner för det ;)

UC.


Uppcon mega snart! Någon som ska dit? :*


Är trött och mår illa så idag får ni inte mer än så här faktiskt.

Galleri Kontrast.Idag hade vi som sagt bara foto. Kändes grymt skönt och den här lektionen var grymt inspirerande!
Först fick vi se en film om Anders Petersen, otroligt duktig svensk fotograf och han sa många kloka saker i den filmen som verkligen insiperade och gav ideér.
Efter luchen, min luch bestod av BonAqua, så åkte vi iväg till galleri kontrast som hade en galen utställning. Kommer inte ihåg vem fotografen var men det var iaf en kvinna som gjorde en dokumentär fotografering i Moldavien tror jag. Läskiga och berörande bilder verkligen.
Vi skulle på en kvart hitta en bild, analysera den och sen presentera sin analys inför gruppen. Vem var inte först ut? Aja, det gick bra även om jag dom minutrarna kände mig väldigt svimfärdig men det gick bra!

Fastan rullar på! Är också därför jag är svimfärdig och illamående. Femte dagen idag!

Eftersom jag har fått så mycket insperation från idag funderar jag på att starta ett eget fotoprojekt. Kommer antagligen vara självporträtt (tänk inte egofoton nu, då slår jag er). Kanske postar här om jag känner mig modig nog.
Antagligen inte dock, haha.

Sova.


Igår vaknade titt som tätt under natten och när jag verkligen skulle upp så kunder jag inte. I natt var likadant så när jag vaknade nu, halv sex, tänkte jag att jag måste ju faktiskt till skolan idag! Måste. För det här ska jag ju klara, ingen tvekan om saken!
Har foto idag och jag har lite smått panik. Det är ett ämne jag lätt kan få MVG i, men jag har missat så många moment att jag knapp lämnat in något i tid. Att lämna in i tid är mvg nivå. Fuck it. Jag måste ha mvg! Så imorgon ska jag ta mig iväg till crimson och få mina dia bilder framkallade. Och ikväll ska jag sätta ihop bildspelet jag ligger efter med, samt analysen av en utav Nan Goldins bilder.

Igår drack jag alldeles för lite och det vet jag. Hann liksom inte med och så får det inte vara! Vatten är galet viktigt.
Men idag ska jag ju till skolan (jag åkte aldrig dit igår) och då ska jag minsann köpa vatten så kan jag dricka lite när som.

Det var lite kul att se vilka som läser bloggen, så fortsätt gärna att kommentera så man kan läsa era bloggar också!
Hur ser eran dag ut?

Fem.


Hihi gissa vem har blivit av med femman?

Skippade skolan idag. Hade bara svenska ändå. Det ska inte bli en vana bara, den här terminen ska jag ju kämpa!
Men jag åker ändå till skolan för jag har nu hittat mitt matkort och eftersom jag är pank så tänkte jag använda dom "pengarna" till att köpa kolsyrat vatten och tuggummi.
Sen ska jag träffa M, kanske färga hans hår om jag orkar. Vi får se~ M är iaf lätt att vara med då han inte äter hela tiden, vilket nästan alla mina andra vänner gör. What's up with that?

Jag har också börjat bli nyfiken på vilka som läser min blogg. Så vilka är ni? Tell me! Det har bara blivit fler och fler, men inte fler kommentarer. Jag vill jätte gärna se vilka ni är och kanske bli tipsad om en asbra blogg som jag annars hade missat.

Bananskal.

Jag tror den turen jag hade för ett tag sen bara var ett skämt från någon ond typ som kan bestämma saker. För så fort jag tror att nu fan, nu kommer allt lösa sig. Då vänder allt. Bananskalet var nog snarare en bajshög jag halkade på och sedan landande i.

Fasta dag tre snart avklarad.

Forum.

Det går nu att regga sig på på Pam's forum ->Skogsdungen<-
Eftersom jag är moderator på stället kommer jag vara med och "bedömma" er.
Skriv mycket, var ärliga och försök få fram eran personlighet! Kom ihåg att kolla i eran tråd sen utifall att vi har fler följdfrågor.
Puss på er nu och lycka till<3

Dag 2


Fasta dag två och jag är peppad som fan! Det ska helt enkelt gå bra.

Idag ska jag till kyrkan, åker om ca 40min. Jag vill inte, men vill. Orkar inte alla snobbiga människor där som tror dom är så mycket bättre än mig. Jag har ring i näsan och färgat håret fram och tillbaka, gör det mig till en sämre människa? Blir man dålig bara för att man inte tänder på killar och är tjej?
Jag vill spy på dom!
Men så är det den här missionären, han är långt ifrån snobbig och dryg. Han lyssnar på ball musik och vi har massa att prata om. Han är dessutom inte på en om att gå till kyrkan, vilket man tror att han borde vara för han är ju trots allt missionär. Så nu när han ska flytta och byta församling vill jag säga hejdå. Men galet drygt att träffa alla dom andra äckliga människorna. Och träffa min pappa, som kramas och säger jag älskar dig. Bara för att ingen ska tro på det jag säger. "Amen han är ju alltid så snäll och gullig mot dig". Visst tro det då.

Men..

Men vet ni vem som är så jävla bra så det finns inte? Zippit!
Finare kille finns inte att hitta och fina killar är fan svårt att hitta och då menar jag inte bara utseende mässigt. Det är nästan omöjligt! Vi kommer flyga över världen någon dag, just you wait. Ni kommer se oss

23:58


Skulle gått och lagt mig för en timme sen egentligen, men sen säger man till sig själv; jag ska bara det, jag ska bara prata klart om det o.s.v.
Men en timme kan ju inte direkt skada, är ju pigg/trött så vi får ju se hur bra jag kommer sova.
Imorgon börjar fastan med pam. Är peppad till tusen! Med lite stöd går allt.

Kvällen har gått åt att hjälpa pam med hennes nya forum som antagligen kommer släppas imorgon. Det kommer bli helt amazing, ni kan knappt ana det.

Sallad.


Åkte skridskor ute på sjön i en timme tillsammans med T. Det var härligt och träning för hela kroppen med den motviden! Det var tyst och lugn, verkligen hur skönt som helst.
Efteråt så ville T åka och köpa något att äta. Han orkade inte laga mat själv sa han. Så vi åkte iväg och köpte sallad. VÄRDELÖST skrek det i mitt huvud. För vafan, det är första dagen med pillerna, kan jag inte få fasta då? Men iaf, vi köpte sallad. Deras sallader dom gör är galet stora, det är mer än en "normal" stor portion. Gigantisk! Typ usa style.
Resan från pizzerian försöker jag komma på bra ursäkter. Kom inte på en ända vettig. Vi kommer hem och jag sätter mig vid bordet och öppnar salladen. T tar sin sallad och går upp!! Hihihi<3 Det blev ingen sallad för mig alltså. Jag slapp undan så jävla bra. Vilket flyt man kan ha ibland alltså! Bananskalet är mitt!

Angånde pillerna
; jag kommer inte ge ut adressen till någon antagligen. Det är inte för att vara dryg och elak. Utan för jag vill inte vara den som hjälper någon att börja med något personen inte skulle gjort utan den länken. Vill heller inte hjälpa någon ännu längre ner i skiten. Så om du ska ha länken så måste vi antagligen pratat en hel del och det har jag inte men typ någon via bloggen.
Jag har dessutom lovat personen jag fick det av att inte ge ut den.

Första.

Nu har jag tagit tabletten för en timme sen. Och det riktigt kryper av energi i mig, vill inte sitta still.
Idag ska jag dock vara hemma, hela helgen blir hemma. Inget pluskort suger. Men det blir mycket tid till promenader iaf. Och städning, ska städa mitt rum igen. Känns mycket bättre när det är rent. Så känner jag mig renare, smalare!
Hehe kanske inte riktigt, men ändå.
Städa råttburen borde jag göra också. Laga något riktigt gott åt dom, bara för att jag inte ska äta det själv!
Jag är peppad till tusen!

Vad händer för er?


Fusk.

Hihihi. Gissa vad jag fick i brevlådan idag?


Jag är mega glad! Och peppad till tusen! Nu blir det fasta i fem dagar.hihihi

Failure.

Inga motgångar, ingen framgång?
Får tänka så iaf. Det här året ska inte bli negativt!
Dock är det lite krångligt att inte vara det atm.

¤ Stacker/efedrin snubben svarar inte. Svarar han inte har jag slängt 550kr i sjön.
¤ Jag har failat i två dar nu. Jag tror jag inte gått upp, inte särskilt mycket iaf. Men FUCK IT. Jag vill ju ner.
¤ Jag har inte tränat, för jag är ett lat fetto.


Men det ska fixas nu innan det är försent.
¤ Svarar han inte så FINE. 550kr till en kille som säkert behöver dom, annars hade han inte tagit dom?
¤ Inget mer fail. Det här är ju på riktigt, det fins ingen ctrl+z eller ctrl+alt+del. Det funkar inte så, så nu måste jag skärpa mig. Det är ju jag som lever i den här hemska kroppen.
¤ KOM IGEN! Det finns inga ursäkter för att inte träna. Nope, inga! Nu ska jag försöka hitta något jag tycker är kul (tips, ja tack) som jag kan göra hemma. Youtube och google är mina vänner, dom ska jag använda.

Det är upp till var och en. Vad väljer du?

08:32

Ojojoj, från att inte komma upp innan ett så är jag uppe åtta. Kan beror på att jag somnade med datorn i knät väldigt tidigt.
Nu ska jag iväg till stan och köpa hårfärg. Åka hem och bleka håret sen åka in till stan igen. Kommer inte hinna äta även om jag skulle velat. Det är skönt. Så blir det lite shopping-workout, hehe.

Tisdag.Tisdagens plan:
Frukost: En banan (108.5 kcal - det är helt galet mycket)
Lunch: En banan (108.5 kcal)
Middag: 1dl majs (66 kcal)
Totalt: 283 kcal

Vaknade sent igen. Så jag sket i bananerna. Det är ändå som att äta smör, usch. Åt istället två äpplen med kanel och sen majsen till middag. Efter jag hade ätit majsen fick jag mega ångest och sprang in och duschen och spydde tills jag inte fick upp något mer. Så det blev 228kcal istället för 283 kcal. Då räknar jag ju inte med att jag spydde upp rätt mycket.
Imorgon blir det iaf fasta. Yay<3

Snö.

JÄVLA SNÖ! Jag är bitter! Igår när jag och P var ute på promenad gick vi ner till mälaren. Det var jättefint och jag ville jättegärna åka skridskor. Men P hade något problem med isen, han vägrade sätta en fot där. Så jag tänkte att jag åker själv idag. Men tror ni inte det blir värsta snöstormen för det?
Men enivst slänger jag ner skridskorna och sittunderlag i väskan och beger mig ut. Jag gick ända ner till isen. Men väl där nere så kunde jag inte åka. Man såg inte ett skit, det började bli mörkt, det blåste som fan så det lät dessutom väldigt läskigt.
Så nu är jag tillbaka. Har iaf varit på promenad, trots snöstormen.

MåndagPlanen var denna:
Frukost: ½ äpple (40.5 kcal)
Lunch: ½ äpple (40.5 kcal)
Middag: En gurka (en hel fucking gurka, det är knäppt) (25 kcal)
Totalt: 105 kcal

I verkligeheten vaknade jag klockan ett bestämmer mig för att skippa frukosten (eller lunchen, ingen skillnad, så det får ni ju byta hur ni vill om ni känner för det). Äter ett halv äpple med kanel på.
Går ut på promenad och känner att den här dan är min, skyllde på kolera och sa att jag skulle äta senare (koleran var alltså igår, inte idag).
Vid fyra ska jag åka till M, jag älskar att vara hos M. Han är så galet skön och han tvingar mig inte att äta. Han vill för guds skull inte att jag ska äta. För då äter vi med hans familj och det vill varken dom eller han. Så det kändes pepp.
Vad som kändes mindre pepp var att jag senare skulle på filmkväll. Eftersom jag inte var gladaste flickan i stan visste jag inte hur jag skulle klara mig.
Men gosh, mina fattiga vänner har delat på en sourcream and onion chips påse. SOURCREAM<3 Haha gladare har jag nog aldrig varit för att mina vänner inte är veganer. Dock tvingade dom i mig två klyftpotatis bitar. THAT SUCKS.
Så jag skippade gurkan också.

Imorgon är en ny dag. Mmhm.

Kolera.

Pest eller kolera?
Antingen, äter du och får galen ångest.
Eller så äter du inte och han kommer berätta för T. T måste prata med soc. Soc måste prata med mina föräldrar, mina föräldrar kommer anklaga T och dom kommer vägra låta mig bo kvar. Beslutet måste tas igen utan mina föräldrars godkännande, det kommer inte gå egenom. Jag måste flytta hem. Flytta hem där pappa bor.  Och får den ångesten, den ångesten tror jag inte jag skulle klara. Inte länge iaf.

Det blev kolera

Fights.

"Ladies don't start fights, but they can finish them" - Marie i Aristocats<3


Råttisarna


Ibland är jag så galet glad över att ha mina råttor. Eller jag är alltid glad över att ha dom. Men ibland extra glad. För dom är så galet söta att man inte kan bli annat än glad. Dom är fortfarande ganska rädda att vara ute och det är så gulligt när dom springer och gömmer sig för minsta lilla ljud.
Snart ska jag ut och springa, göra av med lite kalorier som jag inte fått i mig haha. Jag mår awesome idag. Så fort jag fått i mig mina koffeinpiller mår jag genast så mycket bättre. Slipper segheten som gör att jag inte kommer upp förän tolv. Men nu kör vi<3

Skor.


Nu har jag köpt varma vinterskor! Lite skillnad mot att gå runt i vans, så nu finns inga som helst argument mot att gå långa promenader! Så nu kommer det igång igen. Ska upp tio och ut och gå en timme imorgon, sen ska P komma. Ville att han skulle komma idag, känner mig ensam. Men han orkade inte. Det kan ju vara förståligt när han är framme ett, hehe.
Jag vet, han är dum i huvudet. Men utan honom känner jag mig för ensam. Så det var bara att förlåta men minnas.

Spring.

Hoho, nu ska jag ut i kylan. Jag kom upp så sent p.g.a den där äckliga kylan. Jag vill liksom inte gå upp. Även om det är kallt i sängen måste det ju vara ännu kallare utanför sängen! Så istället för att gå upp tio som var planerat så kom jag inte upp förän halv tolv.
Nu ska jag springa i en halv timme, får hoppas att jag inte dör av köld nu.

För er chips sugna:
½ kilo potatis
1/4 tsk salt
Vatten

Så här gör du:

Värm ungnen till 175°C
Skiva potatisen i tunna skivor och blötlägg dom i 30min.
Lägg sedan ut potatisen i ett lager så ingen täcks av en annan potatis.
Ha dom i ugnen 35-45min - Vänd ofta!
Låt svalna.
Färdig att servera!

Kalorier: 84.1
Fett:  0.1g
Kolhydrater: 19.1g
Protein: 2.2 gSug.


Förlåt om jag gör alla opeppade eller sugna också, men jag måste skriva ner allt så jag slipper tänka på det.

Det här är alltså förbjuden mat jag aldrig skulle röra men är galet sugen på:

Lussekatter - ffs!
Vegansk mjölkchoklad
Chips
Jordnötter
Pasta
Sojamilkshake
Knäck
Toast med sojamozarella
Cocopops
Pommes med grillkrydda
Marinerade vitlökar
Kladdkaka med vispgrädde
Bläbärspaj
BROCCOLIPAJ
Äppelpaj med vaniljsås
Chokladpudding

Smal>Tjock, så inget sånt trams för mig!


Dieten börjar imorgon. Har blivit lite uppehållen med sjukhet så det har inte blivit någon mat för mig hittils iår.
RSS 2.0