Mean.


Åh så sjukt svårt att förklara vad jag menar med att vara öppen med att gå ner i vikt. Men jag känner mig verkligen obekväm med att ljuga om hur jag känner.
Jag blir så jäkla frustrerad och arg över att jag inte kan tycka och göra som jag vill utan att folk ska ta illa upp. Varför är det så fel att tycka att ett bmi under 16 är vackert? Varför ska jag inte få tycka det? Varför ska jag inte få nå det? Det är min kropp ffs!

Galet frustrerande.

Kommentarer
cro viskar:

jag tycker som du.

det är precis samma sak som att skära sig, pierca sig eller tatuera sig.

när man snackar om våldtäkt och så, då är det jätteviktigt och självklart att ens kropp bara är ens egen, att man "är herre över sin kropp", MEN när det kommer till "ätstörning", fett smalt eller svälta sig själv så är man plötsligt omyndig över sig själv och tvingas äta upp sig, dom skickar ju fan in en på sond-mat på sjukhus!

vad är det för sjuk sak? vad är skillnaden? när är man bara sin egen? världen är konstig. hoppas du har det bra. så bra som det går, i den här världen.

2009-04-21 @ 22:21:15
URL: http://vissadagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Blogg reklam och allmänt spam kommer inte att accepteras utan raderas direkt. Förutom det accepteras självklart allt. Alla har rätt till sin åsikt.

Namn:
Kommer vi minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0