Zero.


Nu ska det bli ändring. Vet ni vad jag gjorde? Jag skrev upp mig på simning på friidrottsdagen, gissa när den är? På tisdag. Jag vill att folk ska titta och äcklas av min kropp och känna mig förudmjukad. Njae inte direkt. Men det blir peppande och kommer i slutet antagligen gå till något annat istället. Men just nu är det asbra pepp. Fasta från och med nu till på tisdag alltså.
Den här veckan har gått fullkomligt åt helvete, det suger verkligen asmycket. För veckan innan gick ju asbra. Men jag har ju mig själv att skylla. Så nu måste jag ta igen det.
Ska försöka planera in en långtids fasta snart också. Ska se så den verkligen kan passa in så jag får det så lätt som möjligt.

Kommentarer
Febervals viskar:

Bilden var underbart vacker!

2009-02-06 @ 12:47:41
URL: http://muffinsprinsessan.devote.se
mg viskar:

Åh, simning <3 Lycka till!

2009-02-06 @ 13:33:28
URL: http://stayperfect.blogg.se/
zeth viskar:

Jag är säker på att du är betydligt mycket snyggare än dina klasskamrater, nu vet jag inte hur din kropp ser ut för all del, men du verkar så himla duktig så jag kan inte tänka mig att du kan ses som tjock i någons ögon förutom dina egna.

2009-02-06 @ 16:13:57
URL: http://zeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Blogg reklam och allmänt spam kommer inte att accepteras utan raderas direkt. Förutom det accepteras självklart allt. Alla har rätt till sin åsikt.

Namn:
Kommer vi minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0