090209.

Idag börjar jag med Anna Skipper - metoden. Alltså skriva ner exakt allt jag får i mig. Varje glas vatten, varje tuggummi, varje piller. Allt ska med.
Jag har bestämt mig att fota allt jag får i mig snarare än att bara skriva ner det. I slutet kommer jag få se det sammanställt och jag tror det kommer vara väldigt peppande. Hittils har jag bara fått i mig några klunkar pepparmynts te. Idag blir det nog inte så mycket mer.
Jag hade rätt när det gällde att jag bytte vad jag ska göra på friidrotts dagen. Istället för att bada ska jag åka skridskor. Från nästan inga kläder, till så påklädd man kan bli.

Kommentarer
mg viskar:

Jag har fått i uppgift från äs-kliniken att skriva upp precis allting som jag äter på en dag, och det är verkligen en tankeställare, även om det kan vara sjukt jobbigt <3

2009-02-09 @ 21:03:46
URL: http://stayperfect.blogg.se/
Sara viskar:

Aw okei men skönt att det inte är så ofta iaf då! Jag brukar inte heller göra det så ofta längre, men ibland så händer det ändå >< vad brukar du hetsa när du hetsar, nåt speciellt?

2009-02-10 @ 18:31:40
URL: http://enkladdigtejp.blogg.se/
pam viskar:

åh. :( nej det cpar sig inte för mig. : ((



Du, saknar dig! <3

2009-02-11 @ 10:34:46
URL: http://itspam.blogg.se/
pam viskar:

Åh fota din mat låter kul f ö . :) Då kan du lägga upp bilderna på Dungen! ;D



<3

2009-02-11 @ 10:35:19
URL: http://itspam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Blogg reklam och allmänt spam kommer inte att accepteras utan raderas direkt. Förutom det accepteras självklart allt. Alla har rätt till sin åsikt.

Namn:
Kommer vi minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0